Észrevettétek hogy nincs annyi veszekedés mostanában?
Figyelt kérdés
Vagy csak én látom így?:)2011. jan. 26. 20:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem pont annyi van. Lehet, hogy szerencsés vagy, és pont olyan kérdéseket fogsz ki, ahol nincs balhé :)
2/7 anonim válasza:
De jó Neked! :) Nekem pont tegnap sikerült felülnöm egy provokatív kérdésnek, amin eléggé felhúztam magam. Utólag már bánom.
Szóval én sajnos nem vettem észre, de legyen Neked igazad! :)
3/7 anonim válasza:
Háááát, most épp 8 hónaposok vacsiján megy a kötélhúzás! Az egyik már ad neki bundáskenyeret, a másik még három évesen is korainak tartja.......
Volt ma fütyihúzogatós kérdés is, ott is sikerült hajba kapni a lányoknak.......
4/7 anonim válasza:
De hol vannak ezek a kérdések?
Beszállok :D
Én élem az ilyen jelentéktelen dolgokon való vitatkozást, jót röhögök és a stressz is elmúlik :D
5/7 anonim válasza:
Minden kategóriában van "veszekedős" téma (még egy tévéműsoron vagy recepten is veszekednek...), én úgy látom, hogy inkább egyre több.
6/7 anonim válasza:
de jó neked :-) akkor én megyek mindig rossz helyre! engem úgy tud zavarni nem a vita hanem a veszekedés
7/7 anonim válasza:
Akkor ketten vagyunk,én ugyan erre gondoltam a napokban és azon is,hogy kiírom ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!