Szerintetek van összefüggés? (Missed ab. )
12 hetesen derült ki, hogy nem él a magzat. Missed ab. lett a vége :(
Előtte 8 hetesen voltam dokinál, amikor megállapította, hogy van egy enyhe hüvelyi fertőzése. Mondta, hogy nem kell aggódni, terhességnél előfordul. Bár elég nagy mennyiségű folyásom volt.
Szerintetek lehet ez a fertőzés az oka vetélésnek? Mert az uh-n azt állapították meg h 7-8 hetesen állt le a baba a fejlődésben.
Pénteken megyek dokihoz, tőle is megkérdezem, de addig is kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Sajnálom :(
El is felejtettem azt a dolgot, csak hogy most olvasgatok a fórumon, akkor ugrott be, hogy nekem ez volt. Remélem ez volt a gond, és nem valami más. Mert ugyebár két vetélés után küldenek csak el vizsgálatokra. Legalábbis ezt mondták a kórházban.
Lehet összefüggés, de ha a doki nem tulajdonított neki jelentőséget, akkor valószínűleg kicsi az esélye. Az a baj, h ezt sosem fogjuk megtudni, bár mindannyian szeretnénk, akik ezen átmentünk. Nekem gombás fertőzésem alakult ki, és durva felsőléguti nyavajám, de senki nem teszi le rá a nagyesküt h bármelyik miatt is állt le a szíve 10 hetes magzatunknak.
Sanjnálom, de fel a fejjel!
Már elavult a kérdésed, biztosan, de azért válaszolok, hátha még nem jött össze a baba. Nekem is volt missed ab-m, az okokat sosem lehet tudni, de én valamiért az olvasottak alapján úgy gondoltam, hogy hormonális probléma állhat a háttérben. Elmondtam a dokinak, aki írt fel Duphastont, és a második terhességemmel már nem volt gond.
Amúgy állhat a háttérben hüvelyi fertőzés is, de ennek kisebb a valószínűsége. Vagy fejlődési rendellenessége volt a babának, vagy hormonális problémád volt, ami viszont kezelhető.
Hátha tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!