Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy két évesnek káros, ha az...

Egy két évesnek káros, ha az apja öléből nézve véres számítógépes játékot néz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy a 6. válaszolónál is felriadt a kicsi és bepisilt... azt hiszem akkor most már tényleg tuti, hogy nálunk is ettől volt.
2012. ápr. 17. 15:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor bármi kiválthat ilyet? A meséket úgy szokták írni, hogy a kisgyerekek is megértsék, de mi a helyzet a felnőtteknek szóló komplexebb játékokkal, ráadásul angolul? Ott nyilván a képi anyag lehet felkavaró, amit viszont nem is ért. Olyan, mintha hang nélkül nézne mindenféle képsort, amit nem tud nagyon mihez társítani, azért is mondja, hogy a bácsi elesik, nem pedig azt, hogy szitává lőtték.
2012. ápr. 17. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tesz jót neki az biztos.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 17. 16:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem tudok másképp válaszolni, ez ugye vicc?? Nem is értem, miért érkeznek ilyen válaszok. Gondolom, ezeket a játékokat a férjed letölti, így nem veszitek meg és nem látjátok, hogy a borítóján ott virít egy marha nagy piros +18-as!!!! Nem viccből írják ezt ki. Pszihológiai szempontból olyan sérülést kaphat (ha még nem kapott, ami elég valószínű), ami tönkreteheti később az egész életét, szociális, szexuális, stb. vonzatai lehetnek. A tudatalattija ezt már elraktározta, nem tudsz vele mit tenni és, az a kérdés, mikor és milyen formában jön elő. SAJNOS!

Ezek a játékok egyébként is nagyon erőteljesek pszihikai szempontól, nagyon hatnak az emberre. Én, felnőtt fejjel, pszihikailag egészségesen, játszottam ilyen játékkal egyszer, egész éjszaka durvábbnál durvább rémálmaim voltak, félig ébren-félig álom állapotban.

Ha nem hiszel nekem, keress a neten egy gyerek pszihológust és kérdezd meg tőle, hogy káros-e. Egyértelműen káros, nagyon kell vigyázni a tv műsorokkal is, nemhogy egy véres játék jelenettel...

Bocs, ha kissé nyersen fogalmaztam, de ez az igazság.

2012. ápr. 17. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Most le leszek pontozva de szánalmas amiket itt összehordtok :D A gyerek nem attól lesz elmebeteg mert megnéz egy véres játékot. Most mondtátok hogy a mesétől is besz@rt akkor már ne nézze a valódi világot se mert lát egy hajléktalant és éjszaka felsír? Szánalmas mi megy itt. Az utlsó meg egyszerűen nevetséges. Felnőtt létére nem tud aludni egy JÁTÉKTÓL! Akkor mit vártok egy gyerektőL?
2012. máj. 5. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Nektek valami baj van az agyatokkal nem tudjátopk mi a valóság és a játék, képzelet. -.-
2012. máj. 5. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!