Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már abortuszod saját...

Volt már abortuszod saját elhatározásból? Ha igen, megbántad? Őszintén. Itt úgysem tudja senki, hogy ki írta a választ.

Figyelt kérdés

Nem vitát akarok nyitni, csak kíváncsi vagyok.

Nekem nem volt.

2009. jún. 19. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Köszi hogy leírtad.
2009. jún. 19. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem voltam így.De egyszer mkor az egyik babám nagyon rosszkor érkezett,megbeszéltük,hogy nem tarthatjuk meg mert olyanok voltak a körülmények.(tudni kell,első babám elment,második 5éves volt akkor)Végigsírtunk pár napot és éjt majd a babóca magától elment,a következő vizsgálaton már nem láttak semmit a méhemben.

Akkor kicsit talán megkönnyebbültem,de a lelkem mélyén nagyon bántott a dolog mert azon gondolkodtam,meg bírom-e tenni majd egyáltalán.

2009. jún. 19. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nekem volt, 2x, megbántam, és nincs nap, hogy ne úgy gondolnék rájuk, hogy most lenne 2 szép kislányom :'( Az apjuk ugyanaz lenne, sokáig voltunk együtt, de 17 és 18 voltam, senki nem próbált meg lebeszélni, és elmondani, milyen gyönyörűség is egy kisbaba, anyu is csak aláirta simán, le sem szidott... Én akkoriban még azt hittem, akkor még semmije sincs, csak most a terhességem alatt láttam, mennyire fejlettek már az elején a 8-9. hét körül... Azért nem védekeztünk, mert a gyógyszer szóba sem került (otthon ilyesmiről nem beszéltünk), az óvszer anyagára és a spermicidre rajta pedig allergiás lettem, igy mindig számolgattuk, mikor lehet és nem lehet... Szörnyű belegondolni, mennyire éretlen voltam, pedig koraérettnek számitottam akkoriban és előtte is sok tekintetben.
2009. jún. 19. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen volt, 19 éves koromban. Érettségi alatt lettem terhes, Tri-regol szedése mellett. Mire észrevettem, addigra elég sok gyógyszert szedtem még be, ezért sem tartottam volna meg. Meg aztán munka nélkül, kellő anyagiak nélkül sem gondoltam arra, hogy fel tudom nevelni. A párom azóta is ugyanaz. Már van egy 2,5 éves kisfiunk és most várom a kistestvért, aki 19 hetes pocaklakó. De természetesen az első babámra is nagyon sokat gondolok :(
2009. jún. 19. 22:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm.
2009. jún. 19. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt. Viszont a kisfiammal lehetetlen körülmények között lettem terhes és sokan próbáltak rábeszélni, hogy ne tartsam meg. Nem bántam meg, hogy megszültem, viszont sajnos azt szinte mindenki előre látta, hogy egyedül fogom felnevelni, csak én nem. Ha újra hasonló helyzetbe kerülnék, akkor már nem biztos, hogy a következőt is megtartanám, mert már sokkal jobb emberismerő vagyok azóta és reálisabban gondolkodom sokmindenről. De nagyon remélem (és persze mindent meg is teszek), hogy a következő terhességem már tervezett, boldog, nyugodt és kiegyensúlyozott lesz.
2009. jún. 19. 23:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt,remélem nem is hoz az élet ilyen helyzetbe,viszont van 2 gyerekem.
2009. jún. 20. 14:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. jún. 20. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!