Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen minek megy szülésznőn...

Az ilyen minek megy szülésznőnek? Az a dolga, hogy rászóljon a kismamára, hogy hallgasson el? Mert zavarja a többit?

Figyelt kérdés
Húgom most szül,de amit én ott láttam,hogy ha az embernek nincs szülésznője le van ejtve!Kérdem én az ilyen minek megy szülésznőnek?
2009. jún. 19. 20:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Meg szep hogy kiabal az ember. De ok. szoljon ra a doki,a szuleszno az emberre, na de normalisan!

Es a szulesznonek pedig igenis az a feladata hogy segitsen. Szoljon a kismamanak hogy ne uvoltson, hanem figyeljen a levegore, es mondja meg hogy mit kell csinalni.

Orulok hogy meglett a baba, gratulalok hozza!

Elso baba?

2009. jún. 19. 22:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is könnyen szültem. Anyósom kint várt a férjemmel a folyosón és hallották, ahogy szülök és azt mondt, hogy nagyon szépen szültem. Erre én....biztos, hogy jól hallotta? :) Én magamat igen hangosnak hallottam. Bár nem kiabáltam, csak nyögtem a kitolásnál.

Amúgy lehet, hogy rossz napja van a szülésznőnek. Sajnos a mai világban egyre jobban befásulnak az emberek, ezt én is észrevettem itt nálunk. Bár hozzáteszem, hogy nem csak a szülésznők! Azért ha nincs oka, akkor tényleg nem kellene bunkózni. Én is érzékeny ember vagyok, engem is bántott volna, ha abban a helyzetben és főleg ok nélkül rám szólnak. Ha hiztizek vagy kiabálok, szitkozódom, akkor megértem, hisz attól nem jön jobban a baba.

Azért már túl van rajta, gratulálok! :)

2009. jún. 19. 22:19
 23/23 A kérdező kommentje:

Igen első baba!

Mindketten jól vannak és köszönöm,hogy írtatok!

2009. jún. 19. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!