Az ilyen minek megy szülésznőnek? Az a dolga, hogy rászóljon a kismamára, hogy hallgasson el? Mert zavarja a többit?
De durvulok, mert válaszolunk a kérdésére ő meg leba*za az embert?
Úgyse tudod meggyőzni, akármit is írsz!
21:18
Minek írsz ide,ha csak beugatsz másnak?
ha szültél volna,biztos tudnád,hogy mi folyik ott!
ja és csak úgy közlöm,hogy megszületett a baba!
Jah!
Köszi a válaszokat!
Kisfiú vagy kislány? :D
Most lettél nagynéni?
Gratulálok!!!
Szia!
Köszi igen most lettem,tavaly decemberben ő lett nagynéni énáltalam most meg...Fiú lett:D
Anyukámnak azt mondta a szülésznő,mikor engem szült, hogy visított volna akkor, amikor csinálta...
Nem az a baj szerintem, hogy rászóltak a húgodra, csak lehet ezt nagyon bunkón is mondani.
Szia. En kiabaltam szules kozben, mert annyira fajt, es ugy ereztem, h segit kiengedni a gozt. Igazsag szerint a kornyezetemet nem is erzekeltem, legszivesebben egyedul szultem volna egy pusztaban:-)
Senki nem szolt ram, es senki nem nezett le ez miatt. Mas anyuka is kiabalt szules kozben, engem egyaltalan nem zavart, sot erot adott, h masnak sem adjak konnyebben, es biztos, h nem a halalomon vagyok, hanem ez egy ilyen dolog amiert meg kell szenvedni. Nem vagyunk egyformak, es a szulesek sem egyformak. Anyum meselte, h en nagyon konnyen megszulettem, viszont az ocsemmel a kinok kinjat allta ki. Szerintem nem volt szep a szulesznotol, h ilyen goromba volt veletek, az embernek ilyenkor van eleg baja.
Gratulalok a babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!