Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen minek megy szülésznőn...

Az ilyen minek megy szülésznőnek? Az a dolga, hogy rászóljon a kismamára, hogy hallgasson el? Mert zavarja a többit?

Figyelt kérdés
Húgom most szül,de amit én ott láttam,hogy ha az embernek nincs szülésznője le van ejtve!Kérdem én az ilyen minek megy szülésznőnek?
2009. jún. 19. 20:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

De durvulok, mert válaszolunk a kérdésére ő meg leba*za az embert?

Úgyse tudod meggyőzni, akármit is írsz!

2009. jún. 19. 21:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szélsőséges eseteket írtatok (roma nő és társai), pedig mosz csak egy hangosan nyögő nőről van szó, vissza kellene szállni a talajra...
2009. jún. 19. 21:22
 13/23 A kérdező kommentje:

21:18

Minek írsz ide,ha csak beugatsz másnak?

ha szültél volna,biztos tudnád,hogy mi folyik ott!

ja és csak úgy közlöm,hogy megszületett a baba!

2009. jún. 19. 21:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor megoldódott a gond, mindenki happy!
2009. jún. 19. 21:29
 15/23 A kérdező kommentje:

Jah!

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 19. 21:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiú vagy kislány? :D

Most lettél nagynéni?

Gratulálok!!!

2009. jún. 19. 21:30
 17/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi igen most lettem,tavaly decemberben ő lett nagynéni énáltalam most meg...Fiú lett:D

2009. jún. 19. 21:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak azt mondta a szülésznő,mikor engem szült, hogy visított volna akkor, amikor csinálta...

Nem az a baj szerintem, hogy rászóltak a húgodra, csak lehet ezt nagyon bunkón is mondani.

2009. jún. 19. 21:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia. En kiabaltam szules kozben, mert annyira fajt, es ugy ereztem, h segit kiengedni a gozt. Igazsag szerint a kornyezetemet nem is erzekeltem, legszivesebben egyedul szultem volna egy pusztaban:-)

Senki nem szolt ram, es senki nem nezett le ez miatt. Mas anyuka is kiabalt szules kozben, engem egyaltalan nem zavart, sot erot adott, h masnak sem adjak konnyebben, es biztos, h nem a halalomon vagyok, hanem ez egy ilyen dolog amiert meg kell szenvedni. Nem vagyunk egyformak, es a szulesek sem egyformak. Anyum meselte, h en nagyon konnyen megszulettem, viszont az ocsemmel a kinok kinjat allta ki. Szerintem nem volt szep a szulesznotol, h ilyen goromba volt veletek, az embernek ilyenkor van eleg baja.

Gratulalok a babahoz!

2009. jún. 19. 21:39
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:D
2009. jún. 19. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!