Hányadik hétben kell szólni a dokinak vagy/és a szülésznőnek hogy őt szeretném felfogadni? Mennyi szokott lenni a "tarifájuk"?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 21:49
1/5 anonim válasza:
változ, dokit az első trimeszterben szokás választani, viszont szülésznőt csak a 30. hét után szokás. általában célszerű a doki véleményét kikérni, hogy kivel szeret együtt dolgozni.
2/5 anonim válasza:
Én a 28. héten kértem fel a szülésznőt.Tarifát megkérdeztem,azt mondta,amennyit gondolok,annyit adok.
3/5 anonim válasza:
tarifa: szülésznőnek 20és 50 között illik adni ha megfogadtad, az orvos kérhet családi kassza mérete szerint (szvsz minimum 30.000 Ft) egészen 150.000 ft-ig.
4/5 anonim válasza:
Az orvosok állítólag a rendelési díj tízszeresét kérik a szüléskor :P
A szülésznőknek 10-20-30 ezret szoktak adni, azt olvastam.
Persze a határ kb. 5ezertől a csillagos ég!
5/5 anonim válasza:
Szia! Én dokit a 12. héten választottam, és úgy gondoltam, hogy szülésznőre nincs szükségem. Most a 39. héten vagyok, és teljesen beparáztam, hogy mi lesz velem szülésznő nélkül. Tegnap kértem fel akit ajánlottak. Szóval sosem késő szülésznőt választani! Egyébként a dokinak 30-at, a szülésznőnek 15-öt szántunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!