Mikor még nem volt UH, honnan tudták hogy ikreket vár a
kismama?
Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy a nagy pocak nem minden esetben mérvadó, nekem is "ikernagyságu"pocim volt.
Mostanság szinte mindig az ikreseknél császároznak,akkor meg kibujt az 1. és utána derült ki hogy még van odabent valaki?(tehát nem készülhettek,hogy ikrek vannak,és normál szülésnek indult)
Rokonunknál is hasonlóan volt kb. 40 éve, ahogy a 20.51-es válaszoló írta. Gőzük sem volt róla, hogy ikreik lesznek, pedig a családban volt rá korábban is példa. Apuci bevásárolt egy pici foci cipőt - mert ugye neki csak fia születhet - és azt szorongatva drukkolt a kórházfolyosón a bent vajúdó feleségének. Erre kitolták az asszonykát két kislánnyal... Apuka szintén szétcsúszott rendesen, de "kárpótlásul" mára egy halom fiúunokája van :))
2009. szept. 16. 14:07
12/16 anonim válasza:
Nemrég volt egy műsorban egy 3-as ikrek. 40 évesek voltak, mindhárman lányok. Születésük sima volt (!). Először megszületett egy baba, majd még egy, s utána mondták az anyukának, hogy készüljön, mert jön a harmadik. Na ott aztán volt meglepetés!
2009. szept. 16. 14:10
13/16 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok.Mikor az anyukám velem volt terhes nem tudta,hogy ikrei lesznek.Már közép időben volt mikor leesett a lépcsőn és a hasát ütötte be.Azonnal vitték a kórházba.Annyit csináltak,hogy sztetoszkóppal meghallgatták.Volt baba szívhang és hazaengedték.Miután engem megszült a placentán látták,hogy volt ott egy másik baba is.Csak az külön burokban volt.De azt mondták neki,hogy még így is csoda,hogy életben maradt anyukám is és én is.Az esés után elhalt a tesóm.Anyukám a mai napig emlegeti,hogy bárcsak jobban figyelt volna.Nagyon szomorú volt akkor miután megmondták neki.
2009. szept. 16. 15:31
14/16 anonim válasza:
Hát most is ki tudják tapintani, hogy fekszik a gyerek, én is éreztem, mikor a fiam kidugta a sarkát. Csak lehetett azért kézzel valami érezni, nem?
Mikor 81-ben csináltak anyámnak amniocentézist nálam, akkor is kézzel tapogatták ki, hogy hol fekszem, arréb húztak/nyomtak, hogy ne belém döfjék a tűt.
2009. szept. 16. 15:59
15/16 anonim válasza:
Azért a szívhangot már elég régóta meg tudják hallgatni, előfordulhatott, hogy meghallották az ikrekét. Illetve az is előfordulhatott, hogy ki lehetett tapintani, hogy két baba van. De tutira nem lehetett megállapítani, úgy értem, nem lehetett 100%-ra megmondani, hogy ikrek lesznek, az esetek többségében meglepi volt.
2009. szept. 16. 20:29
16/16 A kérdező kommentje:
A röntgen azért durva mai gondolkodásmóddal,régen azért más volt....
A leesős történet szerencsére "jol végződött mert az anya és a baba is meghalhatott volna vérmérgezésbn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!