Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor még nem volt UH, honnan...

Mikor még nem volt UH, honnan tudták hogy ikreket vár a kismama?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy a nagy pocak nem minden esetben mérvadó, nekem is "ikernagyságu"pocim volt.

Mostanság szinte mindig az ikreseknél császároznak,akkor meg kibujt az 1. és utána derült ki hogy még van odabent valaki?(tehát nem készülhettek,hogy ikrek vannak,és normál szülésnek indult)

2009. jún. 19. 17:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokszor nem tudták előre. Egy barátnőm egyéves volt, és várták a kisöcsit, több gyereket nem is akartak a szüleik. Öcsi helyett pedig két kishúga született (1981-ben.) Volt nagy meglepetés...
2009. jún. 19. 17:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudták, ahogy semmit sem tudtak. Se azt, hogy fiú vagy lány, se hogy hogy fekszik, sőt még az AFP erdményét sem...Mégis megszültek és életben maradtak
2009. jún. 19. 17:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Utolsoval egyetértek,ezt én is igy gondolom,csak jo nagy meglepetés lehetett hogy rögtön 2 babát visznek haza!!
2009. jún. 19. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem tudták előre :) az egyik ismerősömnek az anyukáján próbálták ki Magyarországon az első ultrahang gépet Pesten :)) szegény orvosok először azt hitték, hogy rossz a gép, szellemképes, hogy duplát mutat - aztán kiderült, hogy mégse rossz, "csak" ikrek :)
2009. jún. 19. 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem friss ikreim vannak, csak azért ma se császároznak ám! Ha nincs más baj. Én is simán szültem őket, sőt, 3 különböző korú ikreket, akit ismerek, egyiket se császározták, mindegyik simán született. (8 éves, 3 éves, 3,5 éves ikerpárok)

A kérdésre válaszolva: nem tudták, meglepeés volt. Ha már kimutatják, úgyis csak örülsz neki, mindegy, hogy születéskor, vagy pár hónappal előtte... Szerintem... Csak most előre úgy vásárolunk, ennyi a különbség.

2009. jún. 19. 18:31
 6/16 A kérdező kommentje:

utolsó:köszi,csak kiváncsi voltam/vagyok:))

Akiket ismerek ikreket mind császárral születtek,igaz a pontos szüléstörténeteket nem ismerem.

2009. jún. 19. 18:37
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az ikres terhességek azért végződnek gyakran császárral, mert az embereknél több magzat kihordása nem számít normálisnak. Elnézést, nem bántás miatt fogalmazok így, hanem mert így olvastam. Az ikerterhesség általában mindig komplikáció gyanús, mert az emberi szervezet alapvetően egy baba kihordására van megalkotva.

Ikerterhességek gyakrabban hamarabb befejeződnek, korábban megindul a szülés, akár helyhiány miatt, akár amiatt, mert mondjuk az egyik baba fejlettebb, a másik lemarad, "elnyomásban" van. És mivel nem tudják előre, hogy a babák elég erősek-e ahhoz, hogy hüvelyi úton szülessenek meg, ezért biztos, ami biztos az első tökéletestől picit is eltérő vizsgálati eredmény láttán kiveszik őket császárral, hogy nehogy valami gond legyen.

2009. jún. 20. 18:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ikerbaba voltam 28 évvel ezelőtt. Megszülettem, (lány) nagy volt az öröm, erre mondja a doki, hogy jön a következő baba. Anyu csak nevetett, hogy egyelőre nem szeretnénk kis tesót, mire a doki: Pedig 2 percen belül megérkezik. (fiú) GONDOLHATOD!!!! Apu is szétcsúszott. Hívta mamáékat akik azt kérdezték fiú vagy lány? Mire ő: MINDKETTŐ!:):):):)
2009. jún. 21. 20:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak:hát szép meglepi lehetett mindenkinek!
2009. jún. 22. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Volt olyan, hogy röntgennel nézték meg, hogy 1 vagy 2 baba van. (35 éve)
2009. szept. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!