Meddig dolgozhat egy kismama ha ikreket vár?
Az utolsó napig is akár.
Elvileg hivatalból veszélyezetettnek minősül, tehát ha akar, elmehet táppénzre az első naptól és kész.
De ha nincs semmi gond, akkor nyugodtan lehet dolgozni. Én 7 hónaposig dolgoztam, utána már nagyon nehezen mozogtam, otthon a konyhába is lassan mentem ki... De már csak 3 hetet kelett így végigcsinálni, 35 hétre meglettek :-) Makk egészségesek.
Üdv,
Igazából minden terhességre igaz az, hogy ameddig az anyu bírja, addig dolgozhatunk, pöröghetünk.
Én csak egy babával "szenvedek", 7hónaposan eljöttem a munkahelyemről, mert nem bírtam, és jól is tettem, alig voltam itthon pihenni 2hete, mikor majdnem megszültem:S, lehet ha dolgozok a majdnem nem lenne ott, de az is lehet, hogy vígan bírtam volna még és csak most kéne felállnom az asztalomtól. 28nappal a szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!