Szerintetek melyik név szép ezek közül? Kislányunk lesz, de olyan sok szép lánynév van! :-)
Figyelt kérdés
Amíra, Angelika, Dorina, Evelin, Hanna, Jázmin, Loretta, Regina, Szófia, Zsófia2012. ápr. 15. 16:24
1/15 anonim válasza:
Regina, Zsófia, Dorina. Talán még Loretta. A többi sajnos egyáltalán nem tetszik. :/
2/15 anonim válasza:
Amíra egyre gyakoribb a romák között (nem tudom számít-e). Hanna Jázmin rengeteg van most, de mindkettő szép. Nekem ezek közül a Szófia a favorit, meg a Zsófia. Mi mindig azt tartottuk szem előtt mikor nevet választottunk, hogy a gyerekünk élete nagy részében felnőtt lesz, úgy kell majd viselnie a nevét. Így példálul hiába tetszik a Hanna, az olyan kislánynév nekem. :$ Pl. a Szófia mennyivel jobb egy gyönyörű, magabiztos felnőtt nőnek. :D
4/15 anonim válasza:
Angelika, Dorina, Loretta es Regina nagyon szep nevek.
5/15 anonim válasza:
Angelika. Testvérem így hívják, Angi nak becézik, nagyon szép név, ő is szép, :) ezért is tetszik ez a név, de azért is mert ritka nagyon, és külföldön is egy kimondható, elfogadott név, mint Andzselika. Nagyszülők külföldön élnek, ezért választott anyu olyan nevet, ami nemzetközi, és most hogy testvérem Külföldön dolgozik, egy kimondható neve van, amit ott is tud használni.
Na meg mese is van, Angelika hercegnő, ennek is örül ék a gyerekek, hogy egy mese hőst úgy hívnak mint őt!
6/15 anonim válasza:
Csak a Regina tetszik. Angelika helyett inkább Angéla, felnőttnek jobb.
7/15 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Hanna tetszik :)
9/15 anonim válasza:
Tetszik: Regina
"Elmegy": Amíra, Dorina, Szófia, Angelika
Nagyon nem tetszik: Evelin, Hanna, Jázmin, Loretta, Zsófia
Amit esetleg jvasolnék: Angéla (Angelika helyett) vagy Míra (Amíra helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!