Szép lánynév a Szófia/Szofi?
Mindenki ismeri Szofit. :D
(Cigireklám volt anno)
A Zsófia szebb.
Nekem speciel nem tetszik.
Viszont nektek kell, hogy tetsszen.
Mikor én vártam a babámat, és kiválasztottam a nevet, anyám pl nagyon húzta a száját, nem tetszett neki. Nekem meg egyre jobban, így nem változott a döntés. Azóta megszerette Ő is a lányom nevét:-)
Neked kell elsősorban tetszenie:-)
Nekünk Szofi lesz :-)
Egy hónap múlva!
Szep. Nekunk is Szofink lett volna, ha nem fiunk lett volna. Utana ismet lehetett volna Szofink, de o is fiu lett. :-)
Harmadik probalkozas nehany ev mulva lesz. De van egy olyan megerzesem, hogy akkor mar joval tobb Szofi lesz es ugy mar nem szeretnem.
Egyebkent nekem lett volna masik lanynevem, de a ferjem ragaszkodott a Szofihoz, annyit mondogatta, hogy mar megtetszett, viszont ugy allapodtam meg, hogy a fiainkat en nevezem el, a lanyainkat o.
Hat, majd meglatjuk, igazsagtalansag lenne megfosztani Ot ettol, de teny, hogyha mondjuk 8 ev mulva annyi Szofi lenne hirtelen, mint ahany Lili, Lena van most, vagy Greta, Jazmin, Luca volt 3-4 eve, akkor nagyon nem szeretnem ezt a nevet adni.
Igen, nagyon tetszik nekem is. A Szófiához nagyon hasonlító Zsófia is szép név.
Jó választás a Szófia, különleges név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!