Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szép lánynév a Szófia/Szofi?

Szép lánynév a Szófia/Szofi?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A mi utcánkban lakik egy Szofi nevű kislány, a fiammal egy idős. Nekem nagyon tetszik a neve, de ez azért vezetéknévtől is függ. A kislánynak nagyon jól hangzik a vezetéknevével a Szofi. A mienkkel már nem igazán hangozna jól...
2011. ápr. 18. 10:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, bár nekem a Zsófia jobban tetszik, nem hangzik olyan "külföldiül".
2011. ápr. 18. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia

Imádom a Szofia nevet, de pl a Zsófiatól a hideg ráz, de ennek személyes okai vannak:

A szomszéd utcaban van 1 házspar akinek az egyik lányuk a sokbol (ha jól tudom 5 van nekik és 4 fiú) Zsófia.

Az anyuka kiáll az utcára és kiabál, hogy Zsouufffikááá Nóóóóuuuuzikááá Robikááá Lááájoskáá (a másik 5 már nagyobb, így a nem tudom, hogy hívják őket)

Ha meghallom, hogy rákezd a gyomrom is liftezik a csaj hangjától....

2011. ápr. 18. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
szép, de csak jó vezetéknévvel szerintem
2011. ápr. 18. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Abszolut nem tetszik.
2011. ápr. 21. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes h a Zsófi és a Szofi (Zsófia, Szófia) ugyan az, viszont nekem a Zsófi nem tetszik.. A Szofi viszont nagyon édes...:)
2011. ápr. 24. 01:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, ha lányom lesz, lehet, hogy énis ezt a nevet adom neki. Egyrészt a legjobb barátnőmet hívták így az oviban, másrészt a kedvenc mesémben is így hívták a török basa lányát :)
2011. ápr. 24. 03:19
 18/19 anonim ***** válasza:
tök szép :)
2011. ápr. 24. 18:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Ép ezen a néven beszélgettünk a férjemmel melyik nap,mert nem tudok lány nevet kitalálni ami tetszene és elkezdte h ha lányunk lesz legyen Szófia v Zsófia de nekem egyisem tetszik...

Neked miért tetszik ez a név?

2011. ápr. 24. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!