Elvehetik tőlük így a gyerekeket?
Ez tényleg elszomorító... bárcsak befogadhatnánk a 2 gyereket, úgysincs tesóm. Fiúk vagy lányok egyébként? :)
Sajna nem tudom, hogy elvehetik-e így a gyerekeket de reméljük h nem hagyják őket tovább ezeknél a szülőknél...
Miért vennék el őket tőlük?!
Oké,hogy ők máshogy nevelik a gyerekeiket,mint az "átlag",de ez nem ok arra,hogy elvegyék tőlük őket.
Neked is van gyereked amúgy?
Ha nem,akkor még megértem,de ha igen...Neked hogy esne,hogyha elvennék a gyerekeidet,miközben a körülményeid jók?
Ezeket a dolgokat,amiket leírtál te láttad vagy csak mesélték?
Falra mászok az olyan emberektől,akik mindegy hogyan,de ártani akarnak a másiknak,ráadásul úgy,hogy a gyerekeik látnák a dolog kárát.
Lehet,hogy nem foglalkoznak sokat a gyerekekkel,de mindent megadnak nekik (ezt te magad írtad) és a gyerekek már megszokták valószínűleg ezt.
Szerinted hogy éreznék magukat a gyerekek,hogyha egy nap alatt kiszakítanák őket ebből a környezetből és idegenekhez kerülnének?
7-es, szívemből szóltál.
A hatóság foglalkozzon inkább a gyermekbántalmazásokkal!
Figyelj, van egy ötletem: ha már így túlteng benned a "jóindulat", miért nem mész be a gyámhatósághoz, és teszel feljelentést, hogy a rokon gyerekek véleményed szerint túl sok játékot kapnak, és sok időt töltenek a nagyszüleikkel? Hiszen ha jól értem, minden vágyad, hogy elszakítsák őket a szüleiktől, akkor hajrá, tedd meg az első lépést az ügyben! De vigyázz, valószínű, hogy csak kiröhögteted magad.
Ilyenkor áldom az eget, hogy nekem nincsenek hozzád hasonló rokonaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!