Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után elvehetik tőlem a gyerekeket? Bővebben lent.
A férjemé a lakás, házasság előtti szerzemény, amit kapott.
Ebben lakunk még jelenleg én és a két gyerek(egyik még baba.
Férjem "átköltözött" a szintén válófélben lévő nőjéhez, és ő is beadta a válókeresetet.
Tehát elvehetik tőlem a gyerekeket, mert nekem nincs lakásom? Állandó, több éves munkaviszonyom van, viszont családom ,szüleim nincsenek, akikre számíthatnék, vagyis egyedül vagyok,,,,
Albérletbe fogunk költözni.
De állandóan a férjemtől és annak családjától rendszeresen ezt hallgatom, hogy elveszik tőlem a nagyobbikat, vagy hagyjam őket itt stb.
És ezt csak mind azért mert nincs lakásom, ennyi a bűnöm.
Elő válaszoló!
Egy babától kérdezik meg vagy az ötéves gyerektől?
17:40-es, abszolút nincs igazad. Amennyiben a bíróságnak több gyermek elhelyezéséről kell döntenie, törekednie kell, hogy a gyermekek lehetőleg a szülők különválását követően is együtt maradjanak. Még ha mindkét szülő egyformán kedvező feltételeket tud is biztosítani, a testvérek szétválasztására ekkor is csak különösen indokolt esetben kerülhet sor.
Az hogy a szülők erről megegyeznek, az nem jelenti azt hogy a bíróság hoz ilyen jellegű ítéleteket!
Közalkalmazotti bérem van, kb 100 000 ft.
A férjemé netto 300 000
Ha tehetik nem választják szét a gyerekeket,sőt inkább arra törekszenek,hogy együtt maradjanak.Általában ha a gyerekek külön mennek az azért van mert a szülők megegyeztek ebben..A bírság csak 8 éves kortól kérdezi ki a gyermeket...Azért mert nincs lakásod még nem ok..Akkor lennél bajban ha drogoznál,ha qrva lennél,ha a gyermekeidre nézve ön és közveszélyes lennél--
megnyugtatlak nekem sincs lakásom,és a húgomnak sincs.Én már évekkel ezelőtt elváltam,ás a lányom velem van.A húgom alig 1 hónapja vált el hivatalosan,és most albérletben lakik a lányával..Szóval ha képes vagy a gyermekeidet megfelelő körülmények között nevelni a bíróság nem fogj a elvenni tőled mert nincs lakásod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!