Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyien élhetünk álomvilágban?

Mennyien élhetünk álomvilágban?

Figyelt kérdés

Csajok, unalom űzés céljából egy ifjúsági? oldalon fent vagyok, este vagy du alváskor chatelek, amíg a férjem nem ér haza...

/Amikor kis suhancok próbálkoznak, azon jókat derülök, hamar tisztázom a határokat, és annyi, jót lehet beszélgetni azzal a pár normálissal/

Viszont amin naponta megdöbbenek, az az amikor családos emberek-férjek-élettársak próbálkoznak(van aki munkából ír). "gyerek nem akadály nekem is van x, a feleségemmel nem jó a viszony úgyse", és sajnos nem egy-kettő ilyen ajánlatot kapok... csak egy kis titkos csak ez csak az...

Vajon hányunk férje csinálja így, kis fruskákra írogatva...:( elég elszomorító számomra:( és ezek a férfiak furán néznek rám, mert nem omlok a karjukba, mert nem akarok ilyen kapcsolatot, meg semmilyent.

2012. ápr. 13. 22:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Itt vannak pocakos- kopaszodó- sármos- mindeféle pasik.

Kb mindenféle társadalmi osztályból:(

Tehát csak egy típust se tudok rájuk húzni:( hogy na az irodisták azok, vagy a gépészek...:S

2012. ápr. 14. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Na, igen, lehet, hogy minden rétegből megy a próbálkozás, de egy pocakos, nem túl divatos külsejű férfivel, autó nélkül egy nő sem megy el.

Tehát inkább a szépeknek, jómódúaknak terem a babér. Nem annak, aki egyik hónapról a másikra él, mert neki még lehet, hogy egy szoba kivétele pár órára is gondot jelent.

2012. ápr. 14. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem van egy barátnőm, aki ilyen oldalakon szokott pasit találni, és rendszeresen összeakad nős férfival. Őt ez nem zavarja. Amiket szokott mesélni tényleg elkeserítő, van aki azért keresgél más nő után, mert vele akarja kiélni a perverzióit, ami otthon tabu. De a többség tényleg csak az újdonság miatt, hogy feldobja az otthoni állóvizet.

Ilyenkor szoktam gondolkozni azokon az anyukákon, akik itt szoktak panaszkodni, pl. hogy sajnos a férjemmel már fél éve nincs szex, mert mindketten fáradtak vagyunk, meg már nem kíván, de amúgy rendes családapa, és szeret, és ha félrelépne tudnék róla, hát én őket tartom furcsának, hogy nem látnak a szemüktől. Ugyan már, egy férfi hogy bírná ki fél évig szex nélkül?

Nem csak a férfiak tehetnek a félrelépésről. Sajnos a feleség is hibás olykor, mert kényelemből vagy ki tudja miért elhanyagolja a párját.

Nemrég itt olvastam egy 4 gyerekes anyuka válaszát, aki azt írta, hogy ő hetente 4-5-ször szexel a férjével, még ha nehezére esik akkor is megerőlteti magát, mert hosszú távon megéri. Én tökéletesen egyetértek vele.

2012. ápr. 14. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak írnám. Sajnos, aki újdonságra vágyik, akkor is elmegy, ha otthon MINDENT megkap.
2012. ápr. 14. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek vele, hogy akinek az újdonság kell, az megy mindenképp. Persze az is fontos, hogy csinos maradjon a feleség, és legyen annyi szex, amennyit a férj igényel. Én is megerőltetem magam, ha nem kívánom, akkor is, még úgy is teszek, mintha én is akarnám.

De ez már más kérdés.

Ami még fontos szerintem, hogy az a férfi sokkal könnyebben félremegy, akinek házasság előtt is volt bőven nője, netán meg is csalta egyiket-másikat. Ez is olyan, hogy csak elkezdeni nehéz.

Azok sokkal kevésbé hajlanak a kalandra, akiknek házasság előtt, csak egy-két kapcsolatuk volt, vagy egy se, és azokban is hűségesek voltak.

2012. ápr. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!