21 hetes kismama vagyok és a méhlepény H-on eléri a méhszájat. Házaséletet nem élhetünk de önkielégíthetek?
Figyelt kérdés
Mióta kismama vagyok még jobban kívánom a szexet kérlek válaszoljatok.természetesen ha nem lehet akkor nem fogok hiszen a baba az első.2010. ápr. 24. 08:23
1/4 anonim válasza:
Az én dokim szerint nem. Se szex, se önkielégítés, mert az orgazmus is veszélyes lehet a babára. Lehet vele vitatkozni, de az ő véleménye ez.
2/4 anonim válasza:
"Minden olyan tevékenység, ami alhasi vérbőséget okozhat /pl. egy drasztikusabb hashajtó is/ abortív vagy koraszülést megindító hatású lehet. Ezenkívül komoly abortív és görcskeltő veszélyt jelent a közösülés mechanikus hatása a méhnyakon keresztül a terhes méhre, és a spermiumok magas prosztaglandin-tartalma ugyancsak vetélést vagy koraszülést indukálhat. A spontán abortuszok és a koraszülések hátterében a 48 órán belül történt szexuális aktus számottevő mértékben mutatható ki."
3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is a méhszájon volt a lepény,és minden tilos volt!!!Szerintem ne kockáztass!Már Nekem arrább ment ,de még mindig nem javasolják!Üdv:28 hetes
4/4 anonim válasza:
szia nekem a méhlepényem jó helyen van de előzmény miatt veszélyeztetett vagyok és tilos a sex megkérdeztem a dokimat hogy ilyenkor az orgazmus tilos ?és azt mondta hogy az egész együttvéve tehát a hüvely úton történő vagy orális vagy bármilyen más játékos dolog veszélyes én sokszor álmomba elmegyek és arra ébredek fel és az nap tiszta pánikba vagyok nehogy baj legyen belőle mert sajnos az álmaimat nem tudom kontrollálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!