Vetélésem volt nem régen, nem kellett műtéti befejezés. Ha elmúlt a vérzésem, élhetünk házaséletet? Nekem az orvos semmit nem mondott ezzel kapcsolatosan.
Én 2007.Szept. végén 7hetesen vetéltem el.Nálam nem volt szükség művi beavatkozásra, a természet elvégezte a dolgát. ekem se mondott semmit a dokim.Asszem 1, de max 2 hét után már éltünk házas életet. Nov. elején volt 1ször mensim, addig védekeztünk.Aztán Dec.6-án pozitív teszt.Most 6 hós a kisfiam. Egészséges és boldogabbak vagyunk mint valaha.
Kívánom neked is a legjobbakat.
Nekem annak idején 6 hét volt. 6 hét elteltével kellett visszamenni a dokihoz kontrollra, ő azt mondta minden rendben, lehet megint próbálkozni. De 6 hétig sem ülőfürdő, sem szex, az első menzinél betét.
Kívánom, hogy mielőbb babázhass!
Szia!
Nekem lassan egy éve,hogy spontán vetélésem volt.Amíg nincs szívhang,és magától kitisztul az ember főleg első terhességnél, nem erőltetik a műtéti befejezést.Engem a doki többször is megnézett uh-n,hogy kitisztultam-e rendesen,emellett még teszteket csináltam a hormonszint mérése miatt.
Mivel nálam ez a folyamat elég gyorsan lezajlott,ha jól emlékszem,mi a férjemmel kb egy hét-tíz nap múlva voltunk először együtt.Szükségünk volt rá,így kapaszkodtunk egymásba,és a lelkünknek is jót tett.
Az a biztos,ha rákérdezel az orvosodnál,bár nekem annak idején azt mondta,ránk bízza.
Két hónap múlva újra teherbe estem,és mindjárt szülök:)!
Üdv 39 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!