Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet az oka...

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy volt 2 abortuszom, és ez semennyire se viselt meg lelkileg?

Figyelt kérdés
Felvetődik bennem néha ez a kérdés,mert sok nő egész életében cipeli ezt a dolgot.Nekem viszont nem okoz lelki sérülést,mert tudom hogy így volt jobb.És ezt nem bemesélem magamnak,hanem legbelül ezt érzem.Nem vagyok roma,és hagyjuk hogy kell védekezni,ez mellett estem teherbe.Van ennek valami pszichológiai magyarázata?
2012. ápr. 12. 23:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%

Én nem akarok ítélkezni, de azért őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen védekezés mellett jött össze KÉTSZER a gyerek.

Mert igen, tudom, nincsen 100%-os módszer. És persze, arra is van esély, hogy kétszer sikerül...nah de mekkora?

De gondolom erre a kérdésre úgy sem fogok választ kapni a kérdezőtől.

2012. ápr. 13. 12:57
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

Igen, ez volt nekem is az első gondolatom. Védekezés mellett kétszer is... Aha. Az enyémeket meg a gólya hozta :)

Ismerek én is olyan lányt, aki "védekezés mellett" lett terhes. Ez nála azt jelentette, hogy ha volt kedve elmenni az orvoshoz, íratott tablettát, ha nem, akkor majd a kedves párja "hatvannál kiszáll". Neki így sikerült, és nagyon kiábrándítóan viselkedett, mert amíg sor nem került a beavatkozásra, úgy emlegette, hogy a "kis r.hadék", és kb úgy tekintette ezt az egészet, mint ha egy csúnya élősködőtől szabadult volna meg. Nem állítom (hogy is tehetném ismeretlenül), hogy a kérdező is ilyen, de azért furcsállom ezeket a vállon veregetős válaszokat. Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt olyan élethelyzetem, amikor fejben már eldöntöttem, hogy ha ott akkor besikerült volna, akkor nem szabad vállalni a babát. De könnyen beszélek, mert szerencsém volt, és nem kellett valóban döntenem egy kis élet sorsa felől.

2012. ápr. 13. 15:25
 23/25 anonim ***** válasza:
30%
14-es vagyok, nekem ez az abortusz túlélős videó abszolút hiteltelen. Nem azért, mert elfogadhatónak tartom, ha valóban így zajlott az, amit magzatelhajtás néven végeztek, hiszen ezzel nem lehet egyetérteni épp ésszel. Hanem mert ez a lány fröcsög, álmosoly van az arcán, és egyszerűen nekem olyan gyanús ez az egész, tipikus amerikai propagandavideó.
2012. ápr. 13. 15:38
 24/25 anonim ***** válasza:
szerintem nem fröcsög, ha nem a feliratot nézed hanem hallgatod amit mond akkor nem tűnik fröcsögésnek, illik a mondanivalójához az arckifejezése, de természetesen figyelmet akar kelteni, tehát nem mézesmázosan beszél. el is mondja hogy nem azért van ott hogy mindenki kellemesen érezze magát. meg egyébként is megsérült születés közben szóval sántít is szegény meg kicsit fura az arca de én ennek az oxigénhiánynak tudtam be.
2012. ápr. 14. 12:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt abortuszom, és aránylag gyorsan feldolgoztam. Nem úgy azt az kapcsolatot, amelyben megfogant. A terhesség védekezési hiba volt, erőszakosan szeretkezett, valószínűleg elszakadt a koton. A terhesség hírére azonnal lelépett, de csak azután, hogy el nem mondott mindennek.

ETTŐL nem akartam gyereket. Ott álltam munka nélkül, iskolába jártam, nagyon fiatal voltam. Fel sem merült, hogy megtartsam. Végig nagyon rosszul voltam, csak megkönnyebbülést éreztem, amikor túlestem rajta.

Ma persze sajnálom már a gyereket, de a döntésemet nem bántam meg soha.

2012. ápr. 17. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!