Vállalnál úgy gyermeket, hogy a párod csak heti 4-5 órát érne rá foglalkozni veletek?
Minden adott, kivéve az időt. Szeretnék fiatalon szülni (24 éves vagyok), max még 1-1,5 évet tologatnám, többet nem szívesen.
De az a gond, hogy a párom nagyon elfoglalt. Hétköznap munka és hobbi, hétvégén barátok, rokonok és hobbi.
Napi 1 óránk van egymásra, ez alatt annyi történik, hogy közösen vacsorázunk és fürdünk.
Szombaton van kb 3-4 óra, amikor több ideje van rám. Persze ebbe benne van az is, hogy megnézi az emailjeit stb.
Amíg nincs gyerek. én is dolgozom, elfoglalom magam, de ha 24 órát itthon leszek, szükségem lesz a páromra, mint lelki támaszra. De napi 1 órában nem lenne elég, hogy ő itt van velem.
A munkáját nem tudja feladni. Nyilván a családját/barátait sem hanyagolhatja. Marad a hobbi.
De ha eddig nem akart több időt szakítani ránk, ezután sem fog, nem?
Én is elszoktam menni barátnőzni, amikor ő.
De pl. amíg focizik, itthon gubbasztok egyedül.
Volt róla szó, hogy veszünk egy kutyát. De abból se lett semmi.
Ilyen kapcsolatban sem élnék.
Te vállalhatsz így gyereket, de hihetetlen meló. Rettentő monoton. Egyedül is lehet gyereket nevelni. Párral lényegesen jobb neked is, gyereknek is.
Beszélgess vele, gondold végig. Lehet egy másik férfival aki a párod ez jobban menne.
Nem is értem hogy bírod/tűröd el ezt. Én a helyedben már rég megőrültem volna.
Vannak egyáltalán közös programjaitok? Mert ebből a programból én azt szűröm le, hogy az együtt vacsizáson és az alváson kívül mást nem is csináltok együtt.
Egyébként meg minek kell minden egyes héten családot látogatni meg barátokkal szórakozni? Ráér minimum kéthetente.
Mielőtt babát vállaltok, először a kapcsolatotokat kellene tisztázni. Nem egymással éltek, hanem egymás mellett. Beszélj a pároddal és kössetek kompromisszumot. Téged szeret, nem lehetnek annyival fontosabbak neki a barátai, hogy rád ne jusson ideje.
Komolyan nem értem, hogy minek kell állandóan a rokonokat látogatni???
Ok, focizik, komolyan csinálja, a munka mellett, ezt megértem. De egész szombat-vasárnap mit csinál??? Egész nap a barátokkal meg a rokonokkal van? Na neee.
Egyébként meg nem leszel 24 órát otthon, mert elmentek a babával de. vásárolni, du. játszózni, sétálni, találkozol más babás anyukákkal.
Egy gyereket, ha nagyon szeretnéd, fel lehet így nevelni, és én vállalnám is, de 2-t nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!