Vennétek fekete Quinny buzz szettet?
Figyelt kérdés
Mit szóltok a fekete babakocsihoz. Volna egy jó áron, megvegyem?2009. jún. 17. 20:54
11/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik. De adhatok neked egy jo tanacsot amielott megveszed. En is Angliaban elek es ha nem idegenkedsz a hasznalt dolgoktol akkor menj el egy bolhapiacra. Quinny buzz babakocsit vett ket honapja egy ismerosom 70 fontert mindennel egyutt. 85-ert arultak es lealkudta 70-re. Persze jol ki kellett mosni fertotlenitovel, slaggal a kertben :), a napon megszaradt es mar kesz is. Persze ha ujat akarsz megertem, ez csak egy tanacs volt. Egyebkent en is nezegettem es mar 10-30 fontert isteni hordozok, gyerekulesek vannak bolhapiacon, kenguruk 5-10 fontert es a jatekokrol nem is beszleve. Tenleg erdemes kimenni higyetek el! Boldog babavarast nektek!
13/13 anonim válasza:
Most nekem is ez jutott eszembe, hogy írta valaki, hogy igen, a fekete egyrészt nyáron nagyon bemelegszik, másrészt kiszívja a nap. Nekünk volt szürke-fekete, ezzel nem volt ilyen gond, mivel októberi a kisfiam, mi leginkább télen használtuk, nyáron már kapott esernyőkocsit (mármint ez tavaly nyáron volt), az már más színű (narancssárga-fekete, de csak a hátánál fekete, meg hát az kisebb felület is, nem nagyon éri azt a részt a nap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!