Vennétek fekete Quinny buzz szettet?
hát ha neked tetszik vegyed!
ha bővebb válaszokat szeretnél linkelj egy képet.
első vagyok. bocs hogy nem vágom kisujjból a babakocsik dizájnját...
amugy jó kocsi igy már hogy látom is miről van szó.
azt hiszem nem irtam bántót.
Szia!
Nekem nem tetszik a fekete babakocsi, tehát én nem venném meg. Szerintem a fekete komor szín, és ez sehogy nem passzol egy kisbabához. A babák édesek, vidámak. A vidám, meleg színek illenek hozzájuk. Persze én nem vagyok egy extrém típus, és jobban kedvelem a megszokott dolgokat:)!
A legtutibb babakocsi.
Nekünk most a sportkocsink egy fekete Esprit kocsi. Nagyon szeretem.
A szine jo, a babakocsi is.
Viszont tisztaban vagyok az angliaban beszerezheto babakocsikkal es az arfekvesukkel.
Ez sok egy hasznalt babakocsiert (mar ha ezt akarod megvenni, amit belinkeltel).
A mothercare/ben le van arazva, 300 font a babakocsi, marad 100 fontod, amibol meg tudod venni akar ujonnan a hordozot, ha akarsz mozest, akkor azt is, vagy veszed hasznaltan csak ezeket es akkor kijossz ennyi penzbol, valamint megis csak egy uj kocsid van garanciaval.
Nezd meg.
De egy masik javaslatom is van. Nezd meg az abc design babakocsikat is. Nagyon jok, praktikusak, hasonloak, de kicsit megis mas. Nekem szemely szerint jobban tetszik, de ezt neked kell eldonteni.
Szia!
Nekem ugyan nem ilyen babakocsim van, de...
A mi kocsink sötétkék, és nyáron, amikor süt a nap, nagy meleg van, akkor nagyon meg tudja magát szívni és iszonyatosan melegíti a babát a huzat. Meghát egy idő után a sötét huzatok napszívott fakók lesznek.
Én most vettem egy világos huzatot a babakocsinkra, hogy nyáron ne izzadjon a gyerkőc.
télire jó a sötét kocsi, de nyárra...
Ez csak egy tipp, hogy arra is gondolj, hogy ne csak szép legyen a kocsi!
Mi használunk napernyőt is hozzá, de még így is erős a sötét szín!
15 hós anyuka
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!