Az azalia fogamzasgatlo ved meg ha mar napi 2 etkezest kivaltottam a babamnal?
Figyelt kérdés
Illetve este is kap tejpepet de azutan meg szopizik is.2012. ápr. 7. 18:21
1/9 anonim válasza:
persze hogy véd, a lényeg, hogy mellette legyen szoptatás is.
2/9 anonim válasza:
Kedves válaszoló minden tiszteletem a tiéd!Én még a kérdést sem értettem de biztos én vagyok a hülye.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi elso!
Mit nem lehet ezen erteni?? Ez a fogamzasgatlo szoptatas alatt szedheto, es addig biztonsagos amig szoptatok, csak azt nem tudom hogy ez a 100% ban szoptatas mellet ervenyes e vagy hozzataplalas utan is.
Ha meg azert nem erted mert nincs magyar billentyuzetem akkor sajnalom...
2012. ápr. 7. 22:53
4/9 anonim válasza:
én is csodálkoztam, azért kattintottam rá :)
azt hittem, hogy az azália azért jó fogamzásgátló szoptatás alatt mert kevés hormont tartalmaz, így nem vagy csak kevésbé megy át a tejbe mint más fogamzásgátlók.
na akkor ma is okosabb lettem, nem tudtam, hogy szoptatni kell :)
5/9 anonim válasza:
te jó ég! Aki nem érti, az nem volt még ilyen helyzetben, én meg már kétszer is, bár először Cerazettét írtak fel, tavalyelőtt meg Azáliát. Szoptatás alatt azért szedhető, mert olyan hormont termel a nő, amivel együtt védelmet nyújt. Én amikor 2szer szoptattam csak, akkor is védett, 10 hóig még mensim sem volt. Amint nem termelsz tejet, már másik fog.gátló kell, erre figyelj.
6/9 anonim válasza:
A magyar billentyűzet meg az érthető fogalmazás nem függ össze.
7/9 A kérdező kommentje:
Na akkor aki ismeri ezt a tabit az erti miert kerdeztem. Koszonom a valaszokat akkor meg elhasznalom az utolso levellel .
2012. ápr. 8. 08:02
8/9 anonim válasza:
A védelmének semmi köze ahhoz h szoptatsz e vagy sem!!!!!!Azért szeded ezt mert ezt lehet szoptatás alatt, ennyi.4 hónapig szedetem úgy még h nem szoptattam és nem lettem terhes.De ha nem hiszed kérdezd meg a dokid ő is ezt fogja mondani!
9/9 anonim válasza:
4. vagyok. utána olvastam és tényleg semmi köze a szoptatáshoz :)
akkor is szedheted, ha nem szoptatsz, ugyanúgy véd.
itt egy orvos írja ha érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!