Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogamzásgátló után terhesség?

Fogamzásgátló után terhesség?

Figyelt kérdés
2 és fél évig szedtem a cypromix nevű fogamzásgátlót, amit szeptember végén hagytam abba. Január 2-ig egyáltalán nem volt mensim, de ugyanakkor voltam orvosnál, tesztet is csináltam, baba nem volt. szóval megjött január elején és azóta februárban is, de mindkét mensim sokkal rövidebb, kb fele annyi ideig tartott mint gyógyszerrel. Nem fordítva szokott lenni ez? Lehetséges, hogy hiába próbálkozunk a párommal nincs is peteérésem?
2012. febr. 23. 00:23
 1/2 anonim ***** válasza:

:) én 8 évig szedtem gyógyszert, december elején hagytam abba. gyógyszerrel 4-5 nap volt, anélkül 2-3 nap, de inkább 3 míg meg van.

hála nem kavarodott meg a hormonháztartásom, kb ugyan akkor jön meg mint gyógyszerrel

2012. febr. 23. 00:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy van e peteérésed,az kicsit hosszadalmas,de felettébb egyszerű módszerrel ki lehet deríteni,otthon is!

Ha méred és feljegyzed,esetleg görbét csinálsz- a ciklus.hu segít Neked ebben,ha regisztrálsz,akkor csak a hődet kell beírni,mást is fel tudsz ebben jegyezni- együtt létek idejét,mensturáció hosszát... Szépen át látható lesz!

Ajánlott a ciklusod első napján elkezdeni,hüvelyben vagy szájban mérni,mindig egy azon időben,még mielőtt kimozdulnál az ágyból... az első mozdulat a hőmérő kell hogy legyen ennél a módszernél!

Sok sikert!!

2012. febr. 23. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!