Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen természetűek a Rák...

Milyen természetűek a Rák csillagjegyű lányok? Pár hét múlva születik a lányom.

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Rák baba:

Csaknem ideális gyermek, ragaszkodó és érzékeny. A családi légkör változása azonnal nyomot hagy a hangulatán, ezért az egyik pillanatban csupa mosoly, a másikban pedig csupa könny lehet. Legszívesebben a családtagokkal játszik. Kényes a kiságyára, melyet személyes birodalmának tekint, ahol nem tűr meg másokat, legfeljebb a babáit és játékait, melyekkel amúgy is szívesen veszi körbe magát.

Hogy kiegyensúlyozott legyen, fontos a kielégítő alvás. Biztosítsunk számára hosszú pihenéseket.

El tudja bűvölni környezetét.

Legyünk határozottak, ne engedjünk neki, mert nagyon könnyen hisztis, szeszélyes gyerek válhat belőle.Rendkívül jó étvággyal eszik. A cuppanós pusziktól, az éles határozott hangoktól, a zajoktól viszolyog, könnyen megijed.

Szereti a kényelmet, a biztonságot, az ölelést.

Rendkívül szeretetre méltó baba, a legkisebb ragaszkodást is meghálálja.

Könnyű szülést, jó egészséget, és sok boldogságot kívánok!

Egy 2 hónapos kislány anyukája

2009. jún. 17. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

na,az előttem lévő pontosan leírta milyen voltam/vagyok...

annyira emlékszem,hogy nagyon utáltam egyedül lenni,és fontos volt a napi rutin...a sok puszi és ölelés.általában egyszer,max 2x megkérek valakit,pl.anyu ilyent vegyél...és ha nem a válasz,akkor nagyon sértődötten odébbállok.ja és nagyon nehezen felejtek is.képes vagyok évek múlva is felhánytorgatni bármit.

a következő babát én is úgy tervezem!hogy rák legyen,annyira szeretetre éhesek,imádni valóak....

ja és nagyon hangulatemberek!változnak mint a hold

2009. jún. 17. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pont ilyenek képzelem a drágát. Nektek is minden jót, szép nyarat kívánok.
2009. jún. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!