Mivel foglalkoztál, mielőtt gyermeket vállaltál?
Ha lehet, minél többen írjatok.
Kicsit "irigykedve" olvasok néhány kérdést, pl. mennyi a GYED száz-kétszázezer bruttó fizu után, stb...
És érdekelne, hogy milyen munkakörrel lehet ilyen jól keresni.
Volt pár munkahelyem, de a bruttó 90 volt a legtöbb, és azért is keményen meg kellett dolgozni egy pékségben.
Jelenleg közalkalmazottként vagyok GYEDen, és így is 80 a bruttó alapbérem. Majd szeretnék munkahelyet váltani, de olyanra, ahol jobban fizetnek...
12:59-es vagyok.
A tanár, rendőr,...említése tulajdonképpen csak vicc volt.
Engem sem várnak vissza, mert pont egy új helyen kezdtem (ugyanabban a munkakörben, mint előzőleg, csak a munkáltató lett más), és amint kiderült a terhességem, azonnal kirúgtak. Tehát a gyedemnek még örülhetek is, mert szerencsére nem szakadt meg a jogviszonyom. Mint már említettem, madárnak is lenni kell valakinek, és az általában én vagyok. :)
A munkáért órákat kell utazgatni, a környékünkön nincs munkalehetőség, ha meg mégis, nem bejelentett, vagy min. béres. Kisgyerekes anyukákat meg aztán pláne nem vesznek fel!
Nem szabad elkeseredni, én azt mondom.
Párom hamarosan szerencsét próbál külföldön (3 szakmával most nettó 96-ért dolgozik, ebben az adójóváírás is benne van), ha összejön, mi is kimegyünk a picivel. Merész húzás, de próba szerencse! Itthon teljesen ellehetetlenítik a családosokat.
Azért jó lenne egy milliomos képzés, nem? Szak neve: milliomos és pénztöbbszöröző. Iskola szlogenje: segítünk a pénzt jól befektetni, megtöbbszörözni, megtartani! Aki jelesre végez, ajándékba 100 milliót kap! :D
a győri Árkádban dolgoztam eladóként,alap 100000 + pótlékok
de lejárt a szerződésem úgyhogy passz,hogy mi lesz velem pár év múlva
Orvoslátogató (diplomás ápoló) Nettó 220-240
gyed a max volt 80000, ezért 1 év után újra dolgozom
Az első előtt, aki 9 éves csalédi vállakozásban dolgoztam minmálbéren bejelentve.
A második előtt (aki most 3 hóanpos) a Honvédségnél dolgoztam/dolgozom több mint 6 éve, mint közalkalmazott.
A bruttóm 137000 forint, 37 éves vagyok.
középiskolai tanárnő voltam, 7 éves munkaviszonnyal
alapbérem bruttó 150 ezer, erre jöttek rá az egyéb pótlékok (túlóra, helyettesítés, érettségiztetés, ügyeleti díj, étkezési jegy, osztályfőnöki pótlék)
persze nem kaptam meg az összes felsorolt pótlékot minden hónapban, hiszen érettségi is csak évente egyszer van:)
Könyvvelőként nettó 90+ a túlórák, volt, hogy 140volt a fizum, a túlórák miatt:(:) kezdőként, 6órára, mellette főiskolára járok/jártam.
(mire visszamegyek meglesz a diplomám, és teljes munkaidőre megyek, az előzetes beszélgetések szerint nettó160ért, persze ha a diploma a kezemben lesz, akkor él ez az összeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!