Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel foglalkoztál, mielőtt...

Mivel foglalkoztál, mielőtt gyermeket vállaltál?

Figyelt kérdés

Ha lehet, minél többen írjatok.

Kicsit "irigykedve" olvasok néhány kérdést, pl. mennyi a GYED száz-kétszázezer bruttó fizu után, stb...

És érdekelne, hogy milyen munkakörrel lehet ilyen jól keresni.

Volt pár munkahelyem, de a bruttó 90 volt a legtöbb, és azért is keményen meg kellett dolgozni egy pékségben.

Jelenleg közalkalmazottként vagyok GYEDen, és így is 80 a bruttó alapbérem. Majd szeretnék munkahelyet váltani, de olyanra, ahol jobban fizetnek...

2009. jún. 17. 12:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
banki ügyintéző,nettó 90.000.-ft-ért.
2009. jún. 17. 13:35
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
pályakezdőként dolgoztam 2 évet, első 3 hónap bruttó 120ezer, utána végig bruttó 140 ezer+juttatások (kajajegy,bérlet, telefon). Informatikai cégnél dolgoztam, közbeszerzéssel, pályázatokkal foglalkoztam.
2009. jún. 17. 13:42
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, jó ilyeneket olvasni. Hogy őszinte legyek, azért némi irigységgel:)

Sajnos olyan helyen lakok, ahol nem divat bejelenti a munkavállalót rendesen, jó ha minimálbérre és teljes munkaidőt kiharcol az ember. Mármint természetesen a bejelentés szerint. No meg nem elég ismerősnek lenni, mert van "mégismerősebb", akit aztán mindenképp fel kell venni, hiába alig ért bármihez.

Nekem 4 szakmám van, mind a 4-ben dolgoztam már és megálltam a helyemet. Sajnos a fővárosból vissza kellett költöznöm a vidéki szülővárosomba és ezzel betettem az anyagi helyzetemnek és szakmai előmenetelemnek. De sajnos muszáj volt.

Egy szó mint száz - köszönet volt főnökeimnek, akik kitoltak velem, mert terhesen krúgtak- üzletvezető voltam, természetesen minimállal bejelentve és 46000Ft GYED-et kapok.

2009. jún. 17. 14:04
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első babámnál oszt.vez.helyettes voltam, a másodiknál osztályvezető, logisztikai területen. Mindezt közgazdász végzettséggel (Pénzügyi és számviteli fősuli, nyelvvizsga, 10 év folyamatos munkaviszony, és általában 10-15 ember munkájának az irányítása a hozzá tartozó felelősséggel, és stresszel.)

Megjegyzem: 2 gyerek mellett nem vállalnám, és az első mellett is borzalmas nehéz volt. Ne írigyeljetek... nettó 200 e

2009. jún. 17. 14:12
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
sürgösségi ápolonő 32 éves, netto 100 000 .
2009. jún. 17. 14:16
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

jézus,én keresem itt a legkevesebbet?

Mondjuk pont akkor lettem terhes amikor csoport vezető lehettem volna!Mondjuk akkor nem 70 ezret kaptam volna hanem kb 90 ezret...,és most a gyedem 55 ezer ft

örülök,hogy nektek igy összejött az élet!

2009. jún. 17. 14:20
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
ja most láttom hogy a 14:04 es még kevesebbet kap : (
2009. jún. 17. 14:23
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
hát nem összejött az élet, hanem felköltöztem budapestre, az egész családomat és addigi baráti körömet hátrahagyva, napi 2 állásinterjúra jártam, volt, hogy 3 műszakban dolgoztam, míg végül normális munkám lett. ami nem jó, azt ott kell hagyni, és keresni másikat. persze, nem ilyen gazdasági helyzetben, de azért ezelőtt 2-3 évvel elég sok lehetősége volt az embernek. ezt csak onnan gondolom, hogy akármikor munkahelyet váltottam vagy én, vagy a párom, kb. 3 hét leforgása alatt sikerült megoldani a dolgokat. persze a jó munkahely mindig lemondással fog járni.-
2009. jún. 17. 14:33
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
rendőr tiszthelyettes, ügyeletes voltam egy fogdán. Nettó 110-115. 26 éves vagyok.
2009. jún. 17. 14:46
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaz en meg csak 5 hetes pocis vagyok, logisztikan dolgoztam, netto 140ezer forintert.
2009. jún. 17. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!