Mivel foglalkoztál, mielőtt gyermeket vállaltál?
Ha lehet, minél többen írjatok.
Kicsit "irigykedve" olvasok néhány kérdést, pl. mennyi a GYED száz-kétszázezer bruttó fizu után, stb...
És érdekelne, hogy milyen munkakörrel lehet ilyen jól keresni.
Volt pár munkahelyem, de a bruttó 90 volt a legtöbb, és azért is keményen meg kellett dolgozni egy pékségben.
Jelenleg közalkalmazottként vagyok GYEDen, és így is 80 a bruttó alapbérem. Majd szeretnék munkahelyet váltani, de olyanra, ahol jobban fizetnek...
Nahát, jó ilyeneket olvasni. Hogy őszinte legyek, azért némi irigységgel:)
Sajnos olyan helyen lakok, ahol nem divat bejelenti a munkavállalót rendesen, jó ha minimálbérre és teljes munkaidőt kiharcol az ember. Mármint természetesen a bejelentés szerint. No meg nem elég ismerősnek lenni, mert van "mégismerősebb", akit aztán mindenképp fel kell venni, hiába alig ért bármihez.
Nekem 4 szakmám van, mind a 4-ben dolgoztam már és megálltam a helyemet. Sajnos a fővárosból vissza kellett költöznöm a vidéki szülővárosomba és ezzel betettem az anyagi helyzetemnek és szakmai előmenetelemnek. De sajnos muszáj volt.
Egy szó mint száz - köszönet volt főnökeimnek, akik kitoltak velem, mert terhesen krúgtak- üzletvezető voltam, természetesen minimállal bejelentve és 46000Ft GYED-et kapok.
Szia!
Első babámnál oszt.vez.helyettes voltam, a másodiknál osztályvezető, logisztikai területen. Mindezt közgazdász végzettséggel (Pénzügyi és számviteli fősuli, nyelvvizsga, 10 év folyamatos munkaviszony, és általában 10-15 ember munkájának az irányítása a hozzá tartozó felelősséggel, és stresszel.)
Megjegyzem: 2 gyerek mellett nem vállalnám, és az első mellett is borzalmas nehéz volt. Ne írigyeljetek... nettó 200 e
jézus,én keresem itt a legkevesebbet?
Mondjuk pont akkor lettem terhes amikor csoport vezető lehettem volna!Mondjuk akkor nem 70 ezret kaptam volna hanem kb 90 ezret...,és most a gyedem 55 ezer ft
örülök,hogy nektek igy összejött az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!