Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hívják a kislányotokat?...

Hogy hívják a kislányotokat? Ki választotta a nevét és miért?

Figyelt kérdés
Köszönöm, ha leírod. (Annyira nehezen találok igazán nekem tetsző nevet... )
2012. ápr. 6. 20:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Alíz.Én választottam,először Alice-t szerettem volna,de hála istennek,nem engedte az anyakönyvvezető.Ő is szereti a nevét, és illik is hozzá.
2012. ápr. 6. 20:24
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Flóra-

én azt szerettem volna hogy Virágnak hívják, vezeték nevével úgy lett volna hogy Nagy Virág de apa leszavazta a Flóra viszont azt jelenti virág :)

Sára a második gyerekünk ezt is apa találta egyik nap hazajött és közölte nekem meg tetszett.

2012. ápr. 6. 20:26
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Alíz, és közösen választottuk a férjemmel, a szülőszobán. Addig nem volt biztos, volt 3-4 név még a pakliban, és ott egyszerre mondtuk mikor kérdezték, hogy mi lesz a neve, így nem volt kérdés. Nem tudnám más névvel elképzelni.
2012. ápr. 6. 20:27
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Hanna lett a neve.Az apuka mondta,hogy mi lenne,ha Hanna lenne a neve.Nekem nagyon,de nagyon tettszett,így adott volt a helyzet,hogy így nevezzük el a kislányukat.Most is nagy név dilemmában vagyunk,ugyanis terhes vagyok.Igaz,még csak 14hetes,de már most nem tudjuk eldönteni mi legyen a neve.Egyelőre még azt sem tudjuk,hogy kisfiú vagy kislány.:)Az én nevem Nóra.Szintén apukám nevezett el,és szintén anyának is tettszett ez a név.
2012. ápr. 6. 20:29
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Alexandra(engem is így hívnak)Csenge(ezt apa választotta.
2012. ápr. 6. 20:29
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Villő

Én választottam a nevet, már kamaszkoromban elhatároztam, hogy az én kislányomnak ez lesz a neve.

2012. ápr. 6. 20:35
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Eszter. Én dobtam fel, mint ötletet, ugyanis a nagymamámat is így hívták, és nagyon tetszett is ez a név. A páromnak is tetszett, így lett ez közös döntés.
2012. ápr. 6. 20:40
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Luca.Pár évvel ezelőtt, egy ismerősöm mesélte, hogy most született unokája és hogy Luca a neve.Annyira megtetszett akkor és ott az a név, hogy nem is volt kérdés, hogy az én lányomat egyszer így fogják hívni!Nem bántam meg, nagyon jó név, és illik hozzá nagyon.Azelőtt a Zsófia volt a nyerő nálam, szinte kamasz korom óta, de a Luca söpört mindent.Megint terhes vagyok, most apa a soros a névválasztásban!!Hát mit ne mondjak....nem vagyok nyugodt! :P
2012. ápr. 6. 20:52
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Réka, és apa választotta. Mivel teljesen beleszeretett ebbe a névbe, és nekem is ez volt az egyik választottam, így Réka lett.
2012. ápr. 6. 20:56
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Viktória a kislányom neve.Amikor terhes voltam a fiammal,már akkor megvolt nekünk ez a lánynév,mindkettőnknek tetszett,de aztán fiúnk született elsőre.Aztán mikor megint terhes lettem,végig azt mondták,fiú lesz ő is és a fiúneveken vitatkoztunk,mert nem ugyanaz tetszett apának és nekem,de a lánynév még mindig a Viktória volt.Bár nekem tetszett még a Zsófia is.Aztán a szülőszobán nagy meglepi volt,mikor megszületett a lányunk,a mi kis Vikink,akit végig fiúnak hittek... :D
2012. ápr. 6. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!