Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más Hannás Anyukák? Aki ezt a...

Más Hannás Anyukák? Aki ezt a nevet választotta, miért?

Figyelt kérdés
Lehet hogy buta a kérdés,de engem nagyon zavar,hogy itt sok helyen olvastam hogy a Hanna milyen sablon név,mennyi van belőle mostanában.Lehet hogy sokan lettünk,de az én lányom gyönyörű,édes és igenis különbözik mindenki mástól,mert más a személyisége,és ez a meghatározó,nem az hogy az oviban hány Hanna lesz még rajta kívül.Szerintetek?
2010. ápr. 29. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem az első neve ez a lányomnak de a második nevet használjuk. Mikor bejött 'divatba' beleszerelmesedtem és egyáltalán nem érdekelt hogy kinek mi a véleménye ha nekem ez tetszik akkor nem fogok Juli nevet adni. Egyébként inkább legyenek ezek a nevek, én a magyarosodott amerikai nevektől szaladok falnak, mint pl. Kevin. Elnézést kérek attól akikek esetleg így hívják a kisfiát, nem bántásból írom.

Ja és mi olyan nevet kerestünk ami jól cseng a vezetéknevünkkel, így pláne maradt a Hanna.

2010. ápr. 29. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért.

Első válaszoló!Véletlenül nem Niké a 2. neve a lányodnak?

2010. ápr. 29. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nem, Napsugár a második neve a lányomnak, nem ismerjük egymást :))
2010. ápr. 29. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem,bocsi! :)
2010. ápr. 29. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor én szültem a lányomat,még nem volt tucatnév..13 éve.Azóta 3-an vannak a faluban,átlósan 3 szomszédos házban:)

A név története pedig.a vezetékneve végéről valamikor elmaradt a h,nagymamája Anna,s összeragasztottam a kettőt,így lett Hanna:)

2011. okt. 31. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!