Anyukák! Mily módon mossátok ki a plüss figurákat a gyerkőcnek?
Nem tudom mennyire vág ide a kérdés, de fontos lenne, és gondolom itt vannak tapasztalt anyukák akik értenek ehhez.
Nekem rengeteg ilyen plüss állatkám van és kiszeretném őket mosni. Nem szeretném ha kimenne a színük vagy össze mennének, vagy szétfoszlanak!
Először csak egyet szeretnék, egy panda macit. Elég poros és már besárgult a fehér szőre.
legjobban ehez tudom hasonlítani a szőrét, tehát hosszúkás. És van valami a tappancsaiban is, mintha babzsák lenne.
A cimkén nincs semmi jelzés, hogy miként kell kimosni. Márkája Lelly.
A többi plüssömet ráér egy év mulva, remélhetőleg a születendő babánknak ki tudom majd mosni:)
Nagyon megköszönöm ha tudtok segíteni!:)
(Amúgy mindent meg csinálok, csak ezt nem tudom hogy hogy kell:) 20L)
Nekem is van sok kis plüss állatkáim. Én bele raktam egy párna huzatba az egészet és 30 C° mostam kímélő programon semleges folyékony mosószerrel és vasalást elősegítő öblítővel öblítettem.
Mind szép lett mind ha új lettek volna. :)
Én mosózsákba teszem, 30 vagy 40 fokon, mivel a gyerkőcé, olyan mosószerrel mosom, amivel az ő ruháit.
Illatos, friss, tiszta :)
Ma is kimostam egy adagot.
Minden nyáron átmosom az összes plüssállatot, ami a gyerekek szobájában van. Én a kádba szoktam forróvizet engedni, bele mosószer és ebben áztatom őket pár órát. Aztán jól kinyomkodom és beteszem csak öblítés-centrifugálásra a mosógépbe. Döbbenet milyen barna lé szokott állni a kádban miután kiszedtem őket. Egyébként pedig elég horrorisztikusan néznek ki a vízben úszva. Mintha egy játékállatkertet folytanék vízbe.
Centrifugálás után pedig kiültetem őket szép sorban az erkélyre a szárítóra. Na, az viszont már nagyon vicces látvány lehet a szomszédoknak. :)
mosógép, 30 perc 31 fok, vagy 40 perc 40 fok.
attól függ, mekkora a "baj":-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!