Miért ilyen iszonyú drága az elmo plüss figura?
Leírtad a lényeget: annyira keresett...
ugyanaz, mint az összes Fisher Price cucc. Amúgy szerintem semmi értelme 5x annyiért megvenni valamit, csak mert van rajta egy logo. Az összes fejlesztőjáték olyan, hogy aki megveszi hajlamos leültetni a gyereket, egyedül hagyni vele. Nekünk semmi extra fejlesztő játékunk nincs, hanem a hagyományos dolgok és gyönyörűen tud mindent a lányom.
Alig múlt 1 éves és mutatja a fejét, haját, fülét, orrát, száját, szemét, pocakját, nyakát, kezét, lábát. Formabedobóba az egyszerűbbeket simán bedobja, kupakot feltesz, levesz. Mondanom sem kell, hogy szaladgál önállóan és pohárból is egyedül iszik, nem csöpögtet, csak akkor, ha valaki nevetteti.
Na, mindezt nem dicsekvésként írtam le, hanem azért, mert szerintem nem az számít, hogy milyen drága játékokat veszel meg neki, hanem az, hogy mennyit foglalkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!