Abortusz elött ällok és nagyon félek, hogyan nyugodjak meg?
Szia, ha mar ugy erzed, hogy nem szulheted meg, mert nem akarod, akkor sokkal jobb hogy nem fog megszuletni. Szerintem egy nem kivant babanak felesleges megszuletnie.
De nem ertem, hogy most akkor mennyi idos terhes vagy? Nem fogsz kifutni az idobol? Julius 1-re adott idopontot a doki az abortuszra, vagy csak beszelni fog veled? Nem lesz tul keso mar?
Meg addig van 2 heted, nem tudnal elobb elmenni? Ha kicsuszol az idobol akkor nem fogjak mar elvenni!!!
Nagyon durva, amit az egyik "kedves" valaszolo irt...:(
Biztos most buszke vagy magadra, hogy megmondtad itt a frankot mindenkire...pfff...
Azt hiszed ettol te jobb anya vagy vagy leszel? Te se vagy kulonb senkinel, sot nekem ez rosszabb hogy valaki ilyen gonosz tud lenni. Gyonyoru peldakep vagy/leszel gyerekednek ilyen rosszindulattal.
Bocsi az offert, de ugy elegem van mar az ilyen szentfazekakbol, tokeletes anyukakbol akik ok nelkul ismeretlenul fikaznak itt masokat.
Kerdezonek: ha teheted, szerintem is tartsd meg. Nekem most 7 honapos a fiam es uton van a kisteso. Igaz mi terveztuk, de nekunk se lesz konnyu. Kulfoldon elunk, segitsegem nincs es az anyagi helyzetunk se huuu de vmi pompas, de arra eleg hogy a gyerkocoknek mindene meglegyen. Ha viszont megis az abortusz mellett dontesz, akkor azt minel elobb tedd meg, szerintem ne varj vele, mert sokkal rosszabb lesz kesobb.
Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!