Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden rossz indulat nélkül...

Minden rossz indulat nélkül kérdezem, mi vezet benneteket amikor négernek, romának, vagy románnak szültök gyereket magyar lányok!?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 19:41
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
28%

16/ valasz.

ezt írtad: "Cigánylány létemre magyar párom van.Már 5éve élünk boldogan együtt.Van egy gyönyörű szőke zöld szemű kislányunk akin egyáltalán nem látszik,hogy roma!"

_________

nekem furcsa, hogy ciganylany letedre olyan büszke vagy arra, hogy a gyerekeden nem latszik hogy roma...rasszista vagy????

2012. ápr. 11. 10:06
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

erdélyben élek, magyar a férjem, ahogy én is. Csak egy kérdés: a cigánnyal kapcsolatban előítéletek vannak, jellemző arcvonásaik, jellemük van (tisztelet a kivételnek); a négerek kinézetben másmilyenek, mint a fehérek. Megértem, hogy idegenkedsz tőlük, mert külsőben különbözőek, mint mi. De a románokkal mi bajod van? Semmiben sem különböznek tőlünk, csak más nyelvet beszélnek, mint 1000 más nemzetiségű ember. Akkor rosszindulatoskodj, ha már nem lesz a földön nálad pedánsabb, okosabb és gazdagabb más fajú vagy nemzetiségű ember.

UI: 10 éve népszámláláson számlálóbiztos voltam. Bementem egy idős gyermektelen házaspárhoz, bevittek a tisztaszobába, ahol tényleg rend és tisztaság volt, beszélgettünk, töltöttem a papírokat és majd pofára estem, mikor kiderült, hogy cigányok. Nagyobb rend volt náluk, mint nálunk otthon! A mai napig nem felejtettem el őket.

2012. ápr. 11. 12:48
 43/44 anonim ***** válasza:
néger, román, roma. japán, angol, francia, német lehet?
2012. máj. 4. 19:55
 44/44 anonim ***** válasza:
41-es. Nekem nem ugy tunt, hogy buszke ra, hogy nem nez ki romanak, inkabb orul neki! Hogy miert? Mert igy ot majd nem eri hatranyos megkulonboztetes a szarmazasa miatt a hozzad hasonloan gondolkodoktol...
2012. nov. 13. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!