Minden rossz indulat nélkül kérdezem, mi vezet benneteket amikor négernek, romának, vagy románnak szültök gyereket magyar lányok!?
Üdvözletem mindenkinek!
Olvasgatva a válaszokat nagyon úgy tűnik, hogy sokan félreértették a kérdést! Azonban abban tökéletesen igazatok van, hogy én konzervatív szemléletű vagyok! Ebben szocializálódtam, ebben nevelkedtem én erre vagyok büszke! Arra, hogy a felmenőim fehér magyar német és cseh emberek. Azonban a rokonságban is van olyan aki romával és afroamerikaival házasodott, így a rokonságba ilyen nemzetiségűek is kerültek! Nagy ügy! :) Engem történetesen az érdekelne, hogy a ti értékrendetekben milyen helyen mozog az, hogy a párotok felé tűztök ki kritériumokat-e vagy nem (ilyen jellegű) . Annyit még hozzá tennék gyorsan, édesanyámék hárman vannak testvérek plusz egy féltestvér aki roma származású félig. A másik két testvér közül az egyik egy néger amcsi katonával, a másik pedig kétszer is egy félig roma asszonnyal kötött párkapcsolatot.... Én ezt a dolgot elítélem, már csak azért is mert az illetékes dédszüleim is "furcsa" szemmel néztek erre a dolgokra.... Apám és anyám fehér ember, magyarok, ugyanezen a véleményem voltak ők is de nem rasszisták ahogy én sem, csupán nem értem és elítélem ezt a dolgot!
Utálom azt a szót, hogy "fehér emberek".
En is konzervativ vagyok és magyar, de ne tegyünk már különbséget a bõrszin miatt!
Az embert keresd mindenkiben, és nagyon szeretném làtni, hogy te hogyan nézel ki, lehet, hogy egy néger nõ nem cserélne veled!már bocsi
Nem vagy rasszista, de elítéled hogy egy fehér ember egy nem fehérrel köti össze az életét.
Wikipédia: A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
Ha a wikipédia szavait jól értelmezem, te rasszista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!