Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden rossz indulat nélkül...

Minden rossz indulat nélkül kérdezem, mi vezet benneteket amikor négernek, romának, vagy románnak szültök gyereket magyar lányok!?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 19:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
A kínaiakat kifelejtetted.
2012. ápr. 5. 20:00
 12/44 anonim ***** válasza:
44%

Az arabokat, kinaiakat, amerikaikat, japánokat stb. sorolhatnám miért hagytad ki?:):)

A világ minden táján vannak,fél vérû magyar gyerekek.

Azt mondják a kevert gyerekek sokkal okosabbak!:)

2012. ápr. 5. 20:01
 13/44 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, neked, hogy esne, ha egy német férfitól megkérdeznék, hogy, hogy vehet el egy magyar nőt. Körülbelül egy szinten tartanak minket a románokkal és cigányokkal, inkább kicsit elgondolkodhatnál ezen.
2012. ápr. 5. 20:03
 14/44 anonim ***** válasza:
68%
Én azt nem értem, miért a gyerekszülésre van kihegyezve a kérdés. Kezdjük ott, hogy összejönnek egymással, nyilván azért, mert kedvelik egymást. Innentől kezdve meg már megy minden a normál módon, szeretik egymást, együtt élnek, gyerekük születik. Miért pont a gyerekszülésben kellene hogy megakadályozzon valakit a párja nemzetisége, ha már egyszer úgyis együtt vannak?
2012. ápr. 5. 20:05
 15/44 anonim ***** válasza:
68%
Bár az is érdekelne, hogy tisztában vagy-e vele, mi az, hogy családfa (és ha igen, miért a Családfa alkategóriába raktad a kérdésedet).
2012. ápr. 5. 20:07
 16/44 anonim ***** válasza:
74%

20:03

Ez igy igaz!

Egyébként nekem is volt egy nagyon iskolázatlan férfi,aki ugyanezt a kérdést feltette!(Semmi közöm hozzájuk)

Annyit mondott nekem, hogy egy fehér bõrû nõ hogyan tud hozzámenni egy négerhez?

Kérdeztem tõle, hogy miért vagy ilyen véleménnyel róluk, amikor senkisem tehet arról, hogy milyennek született?

A válaszom az volt neki, hogy nem lehetsz ilyen rasszista. Maradt gondolkodni, és azt vàlaszolta, hogy mi magyar emberek azért vagyunk ilyenek, mert van egy bizonyos réteg,akik kiváltják ezt bennünk.

A nyugati országokban sokkal jobban elfogadott minden nemzetiség, mert talán kulturáltabbak!

2012. ápr. 5. 20:10
 17/44 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező!Cigánylány létemre magyar párom van.Már 5éve élünk boldogan együtt.Van egy gyönyörű szőke zöld szemű kislányunk akin egyáltalán nem látszik,hogy roma!Ja és nem a gyerekkel fogtam meg mert több mint két év után lettem terhes.Pedagógiai főiskolát végeztem nem kenyerem a szociális segély.Szeretjük egymást a párommal és boldogságban neveljük a mi kincsünket!!!
2012. ápr. 5. 20:15
 18/44 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nincs bajom azzal,ha valaki már bőrszínű mint én,sem azt ha más országból jött,vagy más a vallása,kultúrája. Viszont úgy érzem, hogy testileg nem tudnék vonzódni fehér férfin kívül másmilyenhez.Pl ott van Will Smith, vagy Jet Li,Bruce Lee,akármi....ennyi.
2012. ápr. 5. 20:17
 19/44 anonim ***** válasza:
93%
Mint minden ffiatal keresi az igazit, akit eltud fogadni, s ugy erzi, hogy letudja vele elni az eletet is. Hasonloan meg tanulo koromban ismertem meg a "kreol" boru ferjemet, akivel kozos gyermekunk is szuletett, es boldog hazassagban elunk! TEhat itt nem a nemzetisege, de a szine sem lesz fontos, inkabb a kulso-belso erteke! Mar az egyetemista lanyom pl. fekete boru ferjet szeretne, akar neger, arab, vagy mas nemzetisegu, de fekete legyen. Nincs ebben semmi elitelendo, hiszen van aki a szoket, de van, aki a barnat szereti pl.
2012. ápr. 5. 20:18
 20/44 anonim ***** válasza:
48%
A 17-es válaszadónak tiszteletem, ritka az ilyen. Ebben az esetben semmi problémám nem lenne a dologgal, csak ugye az általánosság...
2012. ápr. 5. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!