Minden rossz indulat nélkül kérdezem, mi vezet benneteket amikor négernek, romának, vagy románnak szültök gyereket magyar lányok!?
Az arabokat, kinaiakat, amerikaikat, japánokat stb. sorolhatnám miért hagytad ki?:):)
A világ minden táján vannak,fél vérû magyar gyerekek.
Azt mondják a kevert gyerekek sokkal okosabbak!:)
20:03
Ez igy igaz!
Egyébként nekem is volt egy nagyon iskolázatlan férfi,aki ugyanezt a kérdést feltette!(Semmi közöm hozzájuk)
Annyit mondott nekem, hogy egy fehér bõrû nõ hogyan tud hozzámenni egy négerhez?
Kérdeztem tõle, hogy miért vagy ilyen véleménnyel róluk, amikor senkisem tehet arról, hogy milyennek született?
A válaszom az volt neki, hogy nem lehetsz ilyen rasszista. Maradt gondolkodni, és azt vàlaszolta, hogy mi magyar emberek azért vagyunk ilyenek, mert van egy bizonyos réteg,akik kiváltják ezt bennünk.
A nyugati országokban sokkal jobban elfogadott minden nemzetiség, mert talán kulturáltabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!