Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyári szünetben, hogy oldjátok...

Nyári szünetben, hogy oldjátok meg a dolgokat?

Figyelt kérdés
Mindkét szülő dolgozik,segítség nincs,ilyenkor mit lehet tenni,ha van egy gyerek?
2009. jún. 16. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon jó kérdés. Nekem szerencsére nem aktuális még, kicsi a gyerek, de jövőre már kérdéses lesz, amikor bölcsi szünet lesz. Szerencsére az én szüleim mindketten pedagógusok, így nyáron ráérnek, de nem tudom mi lenne, ha dolgoznának. Bár elvileg kötelező, hogy legyen minden városban ügyeletes bölcsi, ahová lehet vinni a gyerekeket, és ez az oviknál is így van, sulinál meg nyári napközi, de hát azt nem szívesen választanám. Marad annyi, hogy nyárra kivenni annyi szabit, amennyit lehet, plusz barátok, ismerősök felváltva 1-1 napot hátha el tudnak vállalni.
2009. jún. 16. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
MEnnyi idős a gyerk? nem lehet még otthon hagyni esetleg? 10-11 éves gyerekre gondolok. Nagymama? Szomszédok? Barátnő? Semmilyen segítség nincs? Munkahelyre nem lehet bevinni esetleg? Persz függ attól, hogy hol dolgozik az ember.. HA nincs más, jöhet a bébiszitter.. Esetleg egyik szülő munkaidejét felcserélni? Szabadságot is lehet kivennni. Ha mindkét szülő dolgozik, felváltva kivesznek egy-két hetet. Abból már összejöhet 3-4 hét. A nyár fele, amaradékot csak meg tudjátok oldani. Még vannak nyári táborok, délután lehet menni a ygerekért, de lehet, hogy oda már túl késő jelentkezni, de én megpróbálnám. Ez meg függ attól, hogy hol lakik az ember.
2009. jún. 16. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:
7éves,tündérlány.Nagyon család centrikus,nem volt még táborban egyedül.Nagyszülők sajnos nincsenek,rokonok messze.Óvoda jún. végéig csak.
2009. jún. 16. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőknél ellehetne ha vannak neki a suliból. Csak meg kell beszélni annak a szüleivel, mi így oldottuk meg, tök jól elvannak, jobb mint egy bébiszitter:)
2009. jún. 16. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Merre laktok? Én tanítónéni vagyok, szívesen vigyáznék rá amíg dolgoztok!
2009. jún. 21. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Tolna megye
2009. jún. 21. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem tudok segíteni... messze van! Nagyon sajnálom:(
2009. jún. 21. 22:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért köszi.
2009. jún. 22. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!