Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 gyerekes Anyukák, hogyan...

4 gyerekes Anyukák, hogyan mentetek vissza dolgozni? Hány év kihagyás után? Sikerült hamar munkát találni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 4. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Igaz nem 4, hanem 1 gyermekem van, jelenleg munkanélküli vagyok, mert hiába óvódás a gyerekem már, nem kellek sehová sem. Hónapok óta próbálkozok elhelyezkedni. Van olyan, hogy valaki hamar talál munkát ??
2012. ápr. 4. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 6 évig voltam otthon a 4 gyerekkel (ebből ketten ikrek), a kicsi két évesen bölcsibe ment, a nagyok ekkor mentek első osztályba, a középső oviba.

Engem vártak vissza a munkahelyemen, így szerencsém volt, de a végzettségeimnek, munkatapasztalatomnak köszönhetően valószínűleg máshol is hamar alkalmaztak volna (30 évesen szültem először).

2012. ápr. 4. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nehezebb a helyzetem mivel már 15 éve itthon vagyok.Az elsőt 21 évesen szültem.A legnagyobb most 14 a legkisebb 2.Úgy tervezem,ha a kicsi elmegy oviba elmegyek egy 4 órába dolgozni.

Már most keresgetek,de sehol semmi.Még vissza se írnak.Ahol dolgoztam az megszűnt így oda már nem tudok visszamenni.

Ha nem sikerül semmi,akkor továbbképzésre megyek mikor a kicsi elmegy oviba.

De ahogy látom nagyon nehéz lesz elhelyezkedni.Egésznapos munkát meg nem tudok vállalni a gyerekek miatt.Sőt nekem még van egy nagymamám aki 20 éve fekvőbeteg.Őt is el kell látnom.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 5. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!