Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg jó 3 gyerekes családba...

Tényleg jó 3 gyerekes családban élni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 1. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:

A szívem mélyén 3-at szeretnék. De mivel napi segítség terén max. a reggeltől estig dolgozó férjemre számíthatok, úgy érzem, a 2 gyerek éppen kimeríti az energiáimat.

Tudom, vannak, akik bevállalják és megoldják, minden elismerésem az övék.

2012. febr. 1. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem két testvérem van, mi most várjuk a harmadik gyereket, úgyhogy a válaszom IGEN, jó dolog 3 gyerekes családban élni.

A linkelt szösszenet egyébként nem a legjobb, pl. kifejezetten nem értek egyet a 7. ponttal, szerintem ennek nem szabadnak oknak lennie, csak egy habnak a tortán. Ugyanakkor vannak benne abszolút igaz dolgok pl. nagyobb autó. Csak nálunk én ragaszkodtam az "öregecske" autóhoz. Amikor kiderült, hogy jön a Hármaska, a férjem második mondata az volt: végre lesz egy transporterünk :)

2012. febr. 1. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Én tudok ilyen és olyan példát is. Nekem is 2 testvérem van, de ők mondjuk sokkal kisebbek nálam, tehát mi nem együtt nőttünk fel. Párom például nem szereti, hogy 3-an vannak, anyukám sem. Van ismerősöm, aki viszont nagyon. Szóval szerintem attól is függ, hogy milyen család, és hogy figyelnek egymásra az emberek.
2012. febr. 1. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2 tesóm van, 4 és 5 évvel idősebbek nálam. Szerintem jó volt, imádom őket, még így felnőttként is. Nyilván volt velünk gond, de szüleink szerették hogy hárman vagyunk.

Nálunk nyáron érkezik a második baba, hogy lesz e harmadik az még a jövő kérdése, sok mindentől függ.

2012. febr. 1. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Remélem hogy jó, mert 3 gyerekem van.

Egykének lenni borzalmas az biztos, én egyke voltam, mindent odaadtam volna egy tesóért.

2012. febr. 1. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Két gyerekem van, úgy néz ki, hogy jön a harmadik. Már nagyon várom! :-)
2012. febr. 1. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!