A szívem mélyén 3-at szeretnék. De mivel napi segítség terén max. a reggeltől estig dolgozó férjemre számíthatok, úgy érzem, a 2 gyerek éppen kimeríti az energiáimat.
Tudom, vannak, akik bevállalják és megoldják, minden elismerésem az övék.
Nekem két testvérem van, mi most várjuk a harmadik gyereket, úgyhogy a válaszom IGEN, jó dolog 3 gyerekes családban élni.
A linkelt szösszenet egyébként nem a legjobb, pl. kifejezetten nem értek egyet a 7. ponttal, szerintem ennek nem szabadnak oknak lennie, csak egy habnak a tortán. Ugyanakkor vannak benne abszolút igaz dolgok pl. nagyobb autó. Csak nálunk én ragaszkodtam az "öregecske" autóhoz. Amikor kiderült, hogy jön a Hármaska, a férjem második mondata az volt: végre lesz egy transporterünk :)
Szia!
Nekem 2 tesóm van, 4 és 5 évvel idősebbek nálam. Szerintem jó volt, imádom őket, még így felnőttként is. Nyilván volt velünk gond, de szüleink szerették hogy hárman vagyunk.
Nálunk nyáron érkezik a második baba, hogy lesz e harmadik az még a jövő kérdése, sok mindentől függ.
Remélem hogy jó, mert 3 gyerekem van.
Egykének lenni borzalmas az biztos, én egyke voltam, mindent odaadtam volna egy tesóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!