Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Híradóban láttam 16 gyerekes...

Híradóban láttam 16 gyerekes család. Mind a saját gyereke?

Figyelt kérdés
Hol lehet többet olvasni róluk?
2012. jan. 6. 19:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2012. jan. 6. 19:09
 2/18 A kérdező kommentje:

Ezt hogy a túróba csináltad?? Tök jó egyébként, tetszik :-)

Igen idáig eljutottam egyébként én is. Gondoltam valaki régről hallott róluk, hogy lett a 16 gyerek, egyáltalán hogyan lehet ennyit kihordani, mind édes gyerek e vagy örökbefogadtak..szóval ilyenek érdekeltek volna.

De tetszett amit kültél :)

2012. jan. 6. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett, amikor valaki belinkelte nekem:)

Itt kell beírnod, majd keresés és kimásolod a kapott linket.

[link]

2012. jan. 6. 19:15
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Helyes kis család. Az anyuka pedig kifejezetten jól éz ki, nincs elhízva és eldeformálódva.
2012. jan. 6. 19:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

21 éve van gyesen, apa meg alkalmi munkás.

írtam egy hosszabb kommentet, de inkább megtartom a véleményem. Sokan lehurrognának miatta. :)

2012. jan. 6. 19:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Vajon 16 gyerek után mennyi gyes, családi jár neki?! Csak kíváncsiságból!
2012. jan. 6. 20:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk nem messze lakik egy család, anyuka 19x szült összesen 20 gyereket, mind sajátja. :)
2012. jan. 6. 20:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
ott van a riportban leírva,250 ezer a jövedelmük,ebből élnek 17-en,mert a legnagyobb fiú már nem lakik velük
2012. jan. 6. 20:25
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Annyira kiakadtam amikor láttam őket a híradóban...

Undorító, hogy kipotyogtat 16 gyereket, aztán rinyál a híradóban, hogy nincs rájuk pénze, erre a sok birka küldi nekik a pénzt meg a cuccot. Ha annyira adakozni akarnak, miért nem egy ezerszer rosszabb helyzetben lévő hajléktalannak adnak kaját?

Mi nem nyomorgunk, de ha legyártanánk 16 kölyköt, nekünk se lenne pénzünk az áramszámlára...

Lehet lepontozni.

2012. jan. 7. 00:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tiszteletreméltó ha egy nő gyereket szül. 16 meg főleg!

de anyagi háttér nélkül már visszájára fordul a nézetem :S nem értem hogy gondolják!

2012. jan. 7. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!