Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Híradóban láttam 16 gyerekes...

Híradóban láttam 16 gyerekes család. Mind a saját gyereke?

Figyelt kérdés
Hol lehet többet olvasni róluk?
2012. jan. 6. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Jézusom,16 gyerek!

4 gyerkőc anyukája

2012. jan. 7. 08:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, ha ezt bevállalta, akkor most miért kell neki sírni, hogy kikötik az áramot ha nem cserél órát? Tudhatta, hogy 16 gyerek mellett nem fog sokmindenre pénz jutni. 250 ezerből élni ennyi embernek pedig szörnyű lehet, de ezt is tudatosan vállalták fel. Én nem sajnálom őket, ne haragudjatok.
2012. jan. 7. 09:59
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát igen. Nyilván ha tudnék, csakis és kizárólag a gyerekek miatt segítenék. Mert nem ők kérték, hogy a világra jöjjenek, nem tehetnek ők semmiről.

Viszont én akinek szívből segítenék és szívből sajnálok, azok pl.olyan helyzetben lévők, akik tegyük fel szül 3 gyereket, nagyon szépen élnek stb. és egy váratlan eset miatt lesüllyednek. Van ilyen. Kiszámíthatatlan az élet. az olyat sajnálom.

Vagy ahol betegség miatt fogy el a pénz. Mert sajnos a rengeteg pénz is eltud fogyni egy nagybetegség miatt. Mint pl, volt az a csontrákos kislány, ez is tegnap volt. Amikor szülünk gyereket nem erre készülünk fel, hogy steril szobát kell építeni vagy ilyen olyan iszonyú drága dolgok kellenek, a gyógykezelés meg viszi a pénzt. Őket is rettentően sajnálom.

De aki szül 16 gyereket...háát. Gondolom már a 8-diknál sem voltak kőgazdagok.

Tény, anyuka nem nézett ki rosszul, meg biztos, hogy mindent elkövet a gyerekeiért. Látszott rajta, hogy belevaló asszonyság. De akkor is baromi nagy felelőtlenség tőle a 16 gyerek.

2012. jan. 7. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 19:37 vagyok.

Akkor én is véleményt nyilvánítok, én felpontoztam azokat, akiknek nem igazán tetszik a dolog, mert nekem sem.

1 gyerekem van, még talán be merünk vállalni egyet, és talán külső segítség nélkül fel is tudjuk nevelni.

Bekapcsolom a tv-t, szinte a híradó az egyetlen, amit nézek, de lassan már azt sem. Már nem híreket látok, hanem segélyért könyörgőket. Sajnálom, hogy a 16 gyerekre nincs pénz, meg az áramra, de tegnap nagyon szép divatos műkörmökkel villogott anyuka. Na arra miből futja? A kisgyerek meg olyan retkes ágyneműn aludt, hogy a szívem belesajdult.

Én is inkább a gyerekeken segítenék, mert nem tehetnek róla, hogy apukának nem dívik gumit húzni, biztos nem telik rá.

A csontrákos kislány sokkal jobban megérdemli, hogy összejöjjön neki a steril szobára való, mert egy ilyen nagy betegséget valóban senki nem kalkulál be, mikor gyereket vállal.

De visszatérve a 16 gyerekesekre.

Anyuka a neveket is már gondolkodás után tudta felsorolni. Mondjuk látszik, hogy szereti a gyerekeit, meg nem is tűnt úgy, hogy a pénz esetleg italra menne, de szerintem ha nincs pénz, nem kell halomra szülni.

2012. jan. 7. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletreméltó?

Az a tiszteletreméltó, hogy megszültem a gyerekem és el tudom más segítsége nélkül is tartani!

2012. jan. 7. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:

ezt írtam én is, nem?

de akkor leírom máshogy: tiszteletreméltó szerintem 16 gyereket megszülni HA VAN anyagi háttér...

2012. jan. 7. 14:52
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
15-ös! Honnan tudod, hogy mindig is el fogod tudni majd tartani a gyerekedet?
2012. jan. 8. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom! Viszont akkor nem 16-ot szülök! A gyereket nem megcsinálni a művészet még mielőtt bárki azt hinné.

Nyilván mindenkinél beüthet a krach, csak még mindig könnyebb akkor is mondjuk kettővel boldogulni, mint 16-al. És ha meg már ennyit szültem, akkor nem sajnáltatom magam a médiában!

2012. jan. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!