Híradóban láttam 16 gyerekes család. Mind a saját gyereke?
Jézusom,16 gyerek!
4 gyerkőc anyukája
Hát igen. Nyilván ha tudnék, csakis és kizárólag a gyerekek miatt segítenék. Mert nem ők kérték, hogy a világra jöjjenek, nem tehetnek ők semmiről.
Viszont én akinek szívből segítenék és szívből sajnálok, azok pl.olyan helyzetben lévők, akik tegyük fel szül 3 gyereket, nagyon szépen élnek stb. és egy váratlan eset miatt lesüllyednek. Van ilyen. Kiszámíthatatlan az élet. az olyat sajnálom.
Vagy ahol betegség miatt fogy el a pénz. Mert sajnos a rengeteg pénz is eltud fogyni egy nagybetegség miatt. Mint pl, volt az a csontrákos kislány, ez is tegnap volt. Amikor szülünk gyereket nem erre készülünk fel, hogy steril szobát kell építeni vagy ilyen olyan iszonyú drága dolgok kellenek, a gyógykezelés meg viszi a pénzt. Őket is rettentően sajnálom.
De aki szül 16 gyereket...háát. Gondolom már a 8-diknál sem voltak kőgazdagok.
Tény, anyuka nem nézett ki rosszul, meg biztos, hogy mindent elkövet a gyerekeiért. Látszott rajta, hogy belevaló asszonyság. De akkor is baromi nagy felelőtlenség tőle a 16 gyerek.
tegnap 19:37 vagyok.
Akkor én is véleményt nyilvánítok, én felpontoztam azokat, akiknek nem igazán tetszik a dolog, mert nekem sem.
1 gyerekem van, még talán be merünk vállalni egyet, és talán külső segítség nélkül fel is tudjuk nevelni.
Bekapcsolom a tv-t, szinte a híradó az egyetlen, amit nézek, de lassan már azt sem. Már nem híreket látok, hanem segélyért könyörgőket. Sajnálom, hogy a 16 gyerekre nincs pénz, meg az áramra, de tegnap nagyon szép divatos műkörmökkel villogott anyuka. Na arra miből futja? A kisgyerek meg olyan retkes ágyneműn aludt, hogy a szívem belesajdult.
Én is inkább a gyerekeken segítenék, mert nem tehetnek róla, hogy apukának nem dívik gumit húzni, biztos nem telik rá.
A csontrákos kislány sokkal jobban megérdemli, hogy összejöjjön neki a steril szobára való, mert egy ilyen nagy betegséget valóban senki nem kalkulál be, mikor gyereket vállal.
De visszatérve a 16 gyerekesekre.
Anyuka a neveket is már gondolkodás után tudta felsorolni. Mondjuk látszik, hogy szereti a gyerekeit, meg nem is tűnt úgy, hogy a pénz esetleg italra menne, de szerintem ha nincs pénz, nem kell halomra szülni.
Tiszteletreméltó?
Az a tiszteletreméltó, hogy megszültem a gyerekem és el tudom más segítsége nélkül is tartani!
ezt írtam én is, nem?
de akkor leírom máshogy: tiszteletreméltó szerintem 16 gyereket megszülni HA VAN anyagi háttér...
Nem tudom! Viszont akkor nem 16-ot szülök! A gyereket nem megcsinálni a művészet még mielőtt bárki azt hinné.
Nyilván mindenkinél beüthet a krach, csak még mindig könnyebb akkor is mondjuk kettővel boldogulni, mint 16-al. És ha meg már ennyit szültem, akkor nem sajnáltatom magam a médiában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!