Milyen tünetekkel viszed a gyereked orvoshoz?
Az eszem megáll...
Milyen dolog ez??
Nehogy már te érezd magad kellemetlenül Kedves Kérdező,mert elvitted a gyerekedet orvoshoz,főleg,hogy lázas is volt!!
Akár milyen ártalmatlannak tűnö náthának lehet súlyos szövődménye,ha nincs kezelve!!!
Nem a gyógyszerezés mellett lobbizok..de mindenkinek szive joga,hogy ha úgy itéli meg elvigye orvoshoz a gyerekét!
Többször találkoztam már itt olyanokkal ,akik lehurrogják azokat az anyukákat,akik igenis elmennek vizsgálatra!
Csak egy eset a kislányommal:
Kb 1 hétig folyt az orra,láz köhögés semmi...elmúlt,de nekem olyan fura volt...ahogy vette a levegőt.
Nem mentem orvoshoz vele,felhivtam...adtam a szokásos szereket:cebion,fenistil..
nap mulva reggel,olyan rondán köhögött,majd megfulladt..azonnal orvos...
hörghurutja van,lett...:( antibiotikumot kell szednie ,hörgőtágitót stb.
Mindent kihány a köhögéstől...
Szóval,nem játék ez...ha úgy látod jónak,akkor vidd a dokihoz,ha tetszik neki ha nem..egyébként ez döbbenet,,én elrendezném vele gyorsan ezt a kérdést!
Jobbulást a kicsinek!!!
Ne hagyd magad,jó és gondos anya vagy!!!
2. vagyok, kössz a lepontozást! Véleményt kért én írtam. Én ennyivel nem viszem orvoshoz, mindenki a saját gyerekét ismeri, legközelebb nem kell ilyen kérdést kiírni.
Nagyon jó dokink van, még soha nem volt probléma, nyilván ha úgy látom én is elviszem első nap láz után, de azért már bocs, de egy anyuka is látja, ha be van-e durranva a gyerek mandulája esetleg tüszős-e vagy sem. Vagy lehet én vagyok túl bátor, ha lázas első dolgom, hogy a szájába nézzek, és végigkérdezem milye fáj. Nyilván egy pici babát elviszek orvoshoz azonnal ha lázas, de egy 4-5 évest nem. Ő már el tudja mondani mije fáj, mit érez. Én magam sem megyek orvoshoz ha lázas vagyok és fáj a torkom, max 3-4 nap után.
Egyébként én azóta nem rángatom a gyereket mióta a váróban összeszedtünk egy jó kis kalici vírust, mert valaki eszement elvitte a hányó fosó gyerekét a rendelőbe.
Pár év tapasztalat és már nem aggódja agyon magát az ember.
De mindenkinek szíve joga és valóban az orvos azért orvos, hogy ellássa a gyereket.
Kedves kérdező ezért ne érezd magad rosszul, ha Te úgy látod jónak, hogy viszed vidd nyugodtan ezért senki nem ítélhet el.
Egyszerűen nem vagyunk egyformák.
Ja és csak egy példa az itt adott okos válaszokra: itt most mindenki jött azzal, hogy a láz nem játék csillapítani kell, mikor egyszer azt merészeltem írni, hogy 3 napon keresztül 2-3 óránként kellett csillapítani a gyerek 40 fokos lázát (hozzá teszem 3 féle hatóanyagú lázcsillapítót váltogatva) gyakorlatilag gyerekgyilkosnak lettem titulálva én is meg az orvosok is. No comment.....
Igazából nem értem...ha valaki elviszi dokihoz lázzal, mert betegnek tűnik a gyerek, akkor az gáz, és le kell pontozni?
Hát nem kívánom, hogy szövődményes legyen a gyerek betegsége, ha nem viszitek kedves pontozók a gyereket időben dokihoz, de ha egyszer ilyen helyzetbe kerültök, akkor azért majd gondolkozzatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!