Menjek orvoshoz ezekkal a tünetekkel?
Figyelt kérdés
Tegnap délután óta rosszabb a közérzetem, kicsit fájdogál a torkom, nyeléskor szúr, a fejem zúg, a szám állandóan kiszárad. Lázam nincs, orrom nemigen folyik. Elmenjek ezzel dokihoz, vagy elég ha itthon kúrálom magam(tea, fekvés)? Szept. végén volt hasonló, akkor nem kaptam semmit, csak feküdnöm kellett, C-vitamin, és láz esetén csillapítás. Most a 38. hétben járok. Mit tegyek?2010. febr. 19. 09:17
1/3 anonim válasza:
Hívd fel a házi orvosod/nőgyógyászod és kérdezd meg mit tegyél.
Jobbulást neked és nemsokkára könnyű szülést kívánok!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igen, beszélj az orvosoddal az a biztos!
Jó egészséget, neked és a babádnak!
3/3 anonim válasza:
Szerintem is kérdezz meg egy egy dokit! Lehet, hogy jobb még az is ha potyára mégy el hozzá, mint hogy valami baj legyen és nem kezded el kezelni időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!