Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit mondtok gyermeket...

Ilyenkor mit mondtok gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

A tegnap este 3 éves 4 hónapos kisfiammal, állatos könyvet nézegettünk. Mindenről elmondtuk, hogy hol lakik, mit eszik, megszámoltuk miből hány van, aztán a hangjukat is utánoztuk. Eljutottunk a nyuszihoz és anyuci tudománya bedöglött. Elmondtunk róla mindent ugyanúgy, mint a többiről, aztán a hangutánzásnál feltette nekem a költői kérdést: "Anya a nyuszi hogy csinál?" ÉS nem tudtam rá válaszolni, nem tudtuk utánozni. Egyelőre annyit válaszoltam, hogy napokba elmegyünk bátyámékhoz, ott vannak nyuszik és meghallgatjuk, hogy csinálnak. De addig, mert ez kb. két hét múlva lesz. Ha újra megkérdezi, mert ő olyan, hogy nem hagy békén az ilyesmivel, mert anya mindent tud.

Légyszi, valami ötlet?

2012. ápr. 2. 11:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a nyuszinál én az orrom mozgattam és szuszogtam,a rókánál meg morogtam
2012. ápr. 2. 14:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Van pár állat, amivel én is igencsak bajban vagyok, például a zsiráf is ilyen, vagy a krokodil :). Ilyenkor megmondom neki, hogy sajnos nem tudom milyen hangot ad ki, vagy nem tudom utánozni.

A nyuszinál tényleg jó, hogy felhúzott orral szuszogsz :)

2012. ápr. 2. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!