Benneteket nem zavar a rengeteg helyesírási, nyelvhelyességi hiba, ami ezen az oldalon előfordul?
Köszi, kedves Tanárnő! Azért a központozásnak utánanézhetnél..., pl. alárendelői viszony a tagmondatok között...stb...
Csak remélem, hogy nem nyelvtant tanítasz.
A tanárnőnek egy kis lecke:
"A kérdésedre válaszolva: igen, elnéző vagyok sok esetben a diákokkal, és nem csak a nyelvtanra tanítom őket,hanem az életre is próbálom felkészíteni őket.Az utolsó 2 üzenettel egyetértek, és én is azt üzenem,hogy látogass ennél jobb oldalakat, ami a te igényeidnek megfelel, illetve olyan szövegeket, amelyek nem tartalmaznak helyesírási hibát.Abban biztosan örömedet leled majd.Sok szerencsét kívánok.A tanárnő"
Bocs, de nem bírtam megállni, hogy ne javítsam ki az irományodat.
Ezek után tényleg csak remélni tudom, hogy nem magyar szakos vagy!
:D
ezt benyelted. :D viszont a kedves kerdezo kommentjeibol latszik, hogy csak az okoskodas miatt tette fel a kerdest, hogy megmutassa, BEZZEG O milyen betubajnok. szive rajta.
Kedves Tanárnő! Szánalmas, ahogy magyarázkodsz, véded magad! :))
Felháborító, hogy manapság bárki kaphat tanári diplomát...
Na jó, további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!