Benneteket nem zavar a rengeteg helyesírási, nyelvhelyességi hiba, ami ezen az oldalon előfordul?
Pont "eszt" "akkartam" "énis" "be linkelni"! :D Hogyne zavarna!
Ha kijavítod, persze lepontoz. Ez is zavar. Rontja a hitelességem.
A gyereknek "fojik az ora", "muszály" "orrszivo porszivoval" szívni, "mijen homeópátiás" szert "attok", "mer" az orvosunk "aszt monta"...
Az anya tanítja, neveli gyermekét. Elvileg a magyar nyelvre is.
Ilyen helyesírással?! Elég szomorú!
De igen, szúrja a szememet, de tenni nem lehet ellene. Amúgy olyan is van, hogy az ember lánya csak elgépeli, mert kapkod, vagy mert épp rajta lóg a gyerek - de a hibák jó része tényleg elkeserítő nyelvhelyességbeli hiányosságokat sugall.
Ez van. Örüljünk, hogy a mi gyerekeink majd a jót tanulják meg tőlünk.
Nekem van egy kis hiányosságom nyelvtanból, és némi beszédhibám hogy is van a diszlexia?.
Ha nagyon hírtelen akarok valamit írni, vagy mondani, bizony bizony a szavak valami értelmetlen, helytelen betűkupacot mutatnak, de néha nem csak hírtelen helyzetben:(.
Ha válaszban bizonytalan szó kéne, megilyedt-megijedt, akkor jönnek a szinonímák, ha nem oké oda akkor meg lesz ami lesz.
de igen, nagyon zavar.
az idióta rövidítések is :)
de főleg az, amikor értelmezhetetlen a kérdés, annyira zavarosan fogalmazza meg!
Én sem tudok helyesen írni,de nem is azért vagyok itt,hogy azt nézzem,hogy helyesen írom-e le amit írok!
Ha ennyire zavar titeket akkor nem kell erre az oldalra jönni,hanem biztos vannak olyan oldalak is ahol a helyesirásal foglalkoznak,ott a helyetek!Gondolom ti a gyerekeiteket addig fogjátok ütni amig le nem ír helyesen egy szót!Vagy mi lesz ha abszolut nem akar tanulni,ugysem tudtok mint tenni,ha ő ugy gondolja,hogy nem érdekli a suli,aztán majd elgondolkodhatok!
Zavarnak a helyesirasi hibak, de az ilyen naponta megszuleto "bezzeg en" tipusu kerdesektol meg jobban felforr az agyvizem. Ez a kerdes ugyanis nem jo semmi masra, mint a masok fikazasan keresztul torteno onfenyezesre, pont ugy, mint az anyosos kerdeseknel is nem a konkret problema a lenyeg, csak egy urugyet ad arra, hogy az elnyomott menyek kifrocsogjek magukat. Ez a tema ugyanebbe a szituacioba tartozik.
Mindkettobol tuk sok van mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!