Miért irják több helyen is hogy a Graco quattro touroknak ki kellett cserélni a kerekét? Ez gyári hiba ennél a tipusnál?
Szia!
Mi a 2. babával használjuk és 2 hónapja, amikor egy kézzel akartam kivenni a csomagtartóból, beakadt a jobb első kerék és kiesett.
Elvittem szervizbe és ott mondták, hogy ez típushiba, a másik is lötyög már, készüljek fel, hogy azt is cserélni kell majd. Állítólag, ha kiiktatnám a bolygó részét (vagy mit), akkor tovább tartana. Amúgy 5500 Ft-ért javították meg...
Szia!
A mi Graconk a negyedik gyereket szolgálja. A lányommal is lassan két éve használjuk. Gyári kerekei vannak, semmi baja!
2. vagyok.
Nem kértek semmi papírt, nem garanciális javítás volt.
Én ide vittem: [link]
Ja, most olvasom, hogy neked a hátsó kerék lötyög. Na az nekünk már elég régóta, pontosabban azóta, hogy elköltöztünk a lakótelepről és már nem csak aszfaltozott, tükörsima úton használjuk, hanem akár göröngyös földúton is.
Mindenesetre keress rá a google-ben, hogy nálatok hol van ilyen szerviz.
Igazából nem is lötyög, hanem hatalmas nyolcas van benne, mindkettőben. De nem csodálkozom egyáltalán, mert itt nálunk tényleg rettenetes utak vannak, sok helyen nincs is járda, ha meg van, akkor iszonyú rossz állapotú!
Szóval szerintem ahhoz képest, hogy mekkora igénybevételnek van kitéve, nagyon jól bírja a kocsi! Nem vennék másikat, max. talán akkor, ha sokat kellene emelgetnem, mert dögnehéz, de cserébe viszont tök stabil.
Szóval én összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!