Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy fiú utódom...

Mit tegyek, hogy fiú utódom legyen?

Figyelt kérdés
Apám csak egy fiút szült (engem). Így ha én nem csinálok fiút, akkor a rokonságban kihal a vezeték nevem. Mit kell tenni, hogy fiam legyen?
2012. márc. 29. 18:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah és nem olyan választ kérek hogy: Gyereket. Mert azt én is tudom. :)
2012. márc. 29. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Apád biztosan nem szült egy fiút sem.

És semmit nem tudsz tenni. Ha a spermium tartalmaz y kromoszómát akkor fiú lesz, ha csak x van benne, akkor lány lesz. Ezt a természet dönti el...

2012. márc. 29. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes család lehettek :)Apád egy fiút szült?Nálunk anyám szült meg én :)

A viccet félre téve biztosra csak lombiknál mehetsz ,ez viszont úgy tudom,hogy még tiltott(a kívánt nemű embrió beültetése). Vannak viszont kevésbé biztos módszerek,nekem nem jött be.A lányomnak fiúnak a fiamnak lánynak kellett volna ezek szerint születnie.

[link]

2012. márc. 29. 18:09
 4/11 A kérdező kommentje:
bocs elírtam, *Apám csak egy fiút csinált :D
2012. márc. 29. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
A lányod is viszi a vezetékneved tovább és ha lesz fia akkor az unokád is viheti....Nálunk is így lehetne...Velem halna ki a név ,de még nincs fiam...
2012. márc. 29. 19:04
 6/11 A kérdező kommentje:
de az apa nevét kell viselni a gyereknek
2012. márc. 29. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű a gyerek ( mindegy milyen nemű ) Mindkét szülő családnevét felveszi. PL: Nagy-Kiss Nati, vagy Kovács-Kiss Géza...
2012. márc. 29. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon jot rohogtem ezen az "apam csak egy fiut szult(engem)". Jo tudom csak felreirtad de az en kedvemet feldobta :)

Szoval,hogy a kerdesre is valaszoljak.

Allitolag nagyobb az esely fiura ha akkor vagytok egyutt a paroddal mikor epp ovulacioja(peteerese van). Egy normal (28 napos) ciklusnal ez altalaba kozep idobe szokott lenni de ha biztosra akartok menni akkor vegyetek ovulacios tesztet es az biztosra kimutatja mikor van peteeres. Ha pozitiv az ovu teszt akkor kell akciozni.

2-3 nappal a peteeres elott ugyanis lanyra van nagyobb esely.

2012. márc. 29. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi elkuldte a fiam :)

Szoval folyt. kov.

A ferfi spermaja hordozza azt a kromoszomat ami meghatarozza,hogy milyen nemu lesz a baba. (fiu y,lany x).

A "fiu" spermiumok gyorsabbak de kevesebb ideig elnek,ezert kell pont peteereskor egyutt lenni. A "lany" spermiumok lassabbak de tobb ideig elnek.

Remelem sikerult nagyjabol elmagyaraznom.

Mi epp peteeres napjan voltunk egyutt,fiunk lett (nem tudatosan igy terveztuk csak igy jott).

Most ismet babat varunk, direk ovu elott 2-3 nappal voltunk egyutt mert lanyt szeretnenk. Meg nem tudjuk a nemet.

Azt azert megjegyzem,hogy ez se 100%-os modszer. Epp vasarnap voltunk babalatogatoba baratainknal. Kislanyuk van, es meseltek,hogy ovukor akcioztak :)

2012. márc. 29. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Előttem író,korrektül leírta...nekem igy lett lányom..a számitások igazolták ezt a módszert:)
2012. márc. 29. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!