Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hosszú 2-250 km-es útra a 8...

Hosszú 2-250 km-es útra a 8 hónapost vagy a 4 évest vigyem magammal?

Figyelt kérdés
Apa vigyázna a másik gyerekre. Ez az út vonatozásból áll. Mindenféleképp mennem kell. Reggel 5-6 felé indulok, este 8ra érek haza. A 8 hónapos szopik még napközben már csak 1 szer, reggel este és éjjel 2szer. A napközbeni egy szopit úgy gondoltam, kibekkelné tápszerrel a férjem. A nagyobbam biztos élvezné a vonatozást. Viszont nem tudom eldönteni, a kicsinek jó lenne e ez így. A 8 hónapos elalszik babakocsiban, szeret babakocsizni szóval azzal talán nem lenne baj.
2012. márc. 29. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
És ha nem úgy alakul a napod,ahogy otthon szokott?Hogy sír vagy nyugtalanabb a vonatút miatt?Én a kicsit biztos nem vinném,az annyira macerás,szerintem te is nyugodtabb lennél.Egy négy éves azért már hallgat.
2012. márc. 29. 08:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy a kicsit épp az zavarná meg ha nem lát. Sose volt másra bízva még, és bár tudom nem egyformák a gyerekek, de a nagyobbam 14 hós volt mikor egyszer elmentem egy napra valami miatt és másnap se akart még odajönni hozzám!!!
2012. márc. 29. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én meg vinném mindkettőt, plusz a férjemet, akkor nem lesz semmi gond. A nagyobb egyébként - ha tetszik is neki a vonatozás - ilyen hosszú távon elunja, ez tuti. De ha ketten vagytok ott a férjeddel, akkor tudjátok szórakoztatni, lekötni. Azt azért ne várd egy négyévestől, hogy nyugton marad végig, mert nem fog.

A pici sokkal inkább elvan babakocsiban, hordozókendőben és főleg, ha még szopizik is, én tuti nem hagynám otthon. Nem is hagytam, mindig vittem mindenhová a gyerekeket, soha nem volt ebből gond. Kicsivel pláne, gondolom még tutira alszik kétszer, ha szeret babakocsiban lenni, akkor ez kipipálva, cici ott van, ha szoptatni kell, plusz elég könnyű pár üveges bébiételt csomagolni, szóval ezzel se lenne gondod.

2012. márc. 29. 10:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tud jönni a férjem semmiképp.
2012. márc. 29. 13:08
 5/6 A kérdező kommentje:
anyagilag se engedhetjük meg hogy mindannyian menjünk...
2012. márc. 29. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem vinném. Túl hosszú bármelyiknek is, gondolj bele, reggel 5-től este 8-ig rángatni ilyen pici gyerekeket.
2012. márc. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!