Angliában élő anyukák tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sajnos ugy néz ki egyedülálló lettem a 2 éves gyermekemmel. Milyen segélyt tudnék igényelni h el tudjam tartani a kicsit? Munkám ugy néz ki meg tudom tartani. Az idő alatt a mama vigyáz rá.2012. márc. 27. 23:28
1/1 anonim válasza:
A baratnom van ebben a helyzetben.
Sajnos konkretumot nem tudok neked mondani, csak annyit, amennyit beszelgetes soran tole hallottam.
Csak azert kulon tamogatas nincs, mert egyedulallo a szulo, viszont mindenhova le kell jelentened, ahonnan mar kapsz tamogatast, mert igy a tamogatas osszege nagyobb lesz valoszinuleg. Neki peldaul nott a tax credite, a housing benefit is nagyobb es azt hiszem, hogy a child care cost-bol is tobbet teritenek vissza. De utobbi ugye csak akkor erint teged, ha mar jarni fog a gyermek bolcsibe, vagy suliba.
Szoval biztos, ami biztos: ha mar biztosan egyedulallo vagy, akkor hivd fel hamar a tax credit irodat es jelentsd a valtozast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!