Angliai anyukák! Ti meddig terveztek kint maradni a családotokkal Angliában? Pár év vagy örökre? Folyt. Lent.
Szia!
Én 5 hónapos terhesen jöttem haza első babával és apával, mert nem bírtam a család és a barátok nélkül. Azt hiszem jól döntöttem. A fiam most 14 hónapos én 28.
Köszönöm a válaszokat!
Mi is 4 éve vagyunk kint van egy lassan 9 hós babánk. A család nagyon hiányzik de az életszínvonal itt jobb. Nehéz dönteni, hogy menni vagy maradni. Még adunk pár évet magunknak, hogy döntsünk.
Ti merre laktok? Mi W4.
Jó babavárást! :)
Még várok válaszokat!
Szia.
Igaz mink Németországban élünk 6.éve.Van egy 2 éves lányunk,most várjuk a tesót.E`n minde´g is haza akartam menni,de már inkább maradok az élet vitel miatt is,és azért mert most vettünk házat.Ez eldöntötte,hogy maradunk.Igaz a családom nagyon hiányzik.Ritkán találkozunk,ráadásul ök nem tudnak jönni mert betegek.....
Anyum, 2x volt kinnt,apu egyszer sem.Még jó,hogy növérem otthon van,de ........
Na meg a gyerekeknek jobb lesz szerintem itt felnöniük.Jobb neki futásuk lesz a jövöre,ha még lesz egyálltalán jövö.........
Köszi a te válaszodat is.
Anno én ki sem akartam jönni aztán max. egy évet akartam és még mindig itt vagyunk.:)
Jó babavárást!
angliai kismamák, anyukák!
szeretettel várunk titeket a HUNUK.com angliai magyarok közösségi oldalán
Szívesen vennénk ha megosztanátok szigetországban szerzett babavárási és gyermeknevelési tanácsaitokat.
HUNUK - Az Egyesült Királyság leggyorsabban fejlődő magyar közösségi oldala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!